YVES ROCHER JULEKALENDER 2017 16-22 DECEMBER

22. december 2017

reklame

Hej my loves! Som I kan se, har jeg været fraværende og der er et stort time-jump i titlen, det er fordi, alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Jeg flyttede den 15 december ind i min første lejlighed, jeg har haft utrolig travlt med flytningen, men to dage inden, fik jeg en slem øjenskade og måtte ringe til vagtlægen. Jeg fik nogle øjendråber, som heldigvis har hjulpet. Jeg var stort set blind, havde virkelig mange smerter og kunne ingenting. Det gik desværre ud over mit ugentlige julekalender indlæg, men jeg havde simpelthen ingen mulighed for at gøre noget. Jeg sidder nu med en klap for øjet og er stadig halv-blind, jeg har haft så dårlig samvittighed. Jeg sidder i flyttekasser og er ikke kommet på plads, men et indlæg skulle altså op! Jeg håber I kan tilgive mig.

Nå, lad os starte! I kan læse mit første indlæg HER16 december: Botanical Scrub. Peeler blidt, men effektivt, så en efterfølgende lotion lettere trænger ind i huden, der bliver dejlig blød, jævn og glat.17 december: Repair Lotion – Extra Dry Skin. Forkæl din tørre hud hver dag. En behagelig, reparerende kropslotion med økologisk sheasmør, som giver næring og blødhed til meget tør og ru hud. Huden bliver synligt blødere og mere smidig for hver dag.

For hvert Kropslotion planterer Yves Rocher et træ i kampagnen Plant for the Planet.
Læs mere på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/18 december: Botanical Colour Nail Polish “94. Or pailleté”. Højkvalitative neglelakker med inspiration fra planterigets uendelige farvepalet. Den milde neglevenlige formel er beriget med naturlig elemiharpiks for maksimal glans. Takket være den vifteformede pensel er det let at følge neglens form for et professionelt, jævnt resultat med en fantastisk farveintensitet.19 december: Neglelakfjerner. En mild, hurtigvirkende remover, som fjerner neglelakken i løbet af et øjeblik uden at udtørre neglene. Formlen er helt uden acetone og indeholder beskyttende, plejende sød mandelolie fra økologiske plantager.20 december: Koncentreret brusegelé – Bourbonvanilje. En koncentreret brusegelé med en sensuel duft af bourbonvanilje, der gør brusebadet til en velduftende nydelse, samtidig med at der er tænkt på miljøet. Concentrated Shower Gel rækker til lige så mange brusebade som en klassisk brusegelé på 400 ml, men flasken består af 50 % mindre plast. En mindre flaske betyder mindre affald – en måde at bidrage til en øget respekt for naturen. Det praktiske miniformat gør den også let at have med – på rejsen, til træning – ja, helt enkelt uanset hvor du skal hen!

21 december: Body Lotion – Olive Petitgrain. En let kropslotion, som giver huden en subtil og afslappende duft af oliven og pomerans. Beriget med sheasmør, der gør huden blød og glat igen.

Indeholder mere end 97 % ingredienser af naturlig oprindelse.
Flasken kan genvindes og indeholder genbrugsplast for at mindske forbruget af ny plast.22 december: Øjenmakeupfjerner. Med sin milde, skånsomme tofaseformel fjerner den ethvert spor af makeup – også den vandfaste – med et snuptag og uden at efterlade en fedtet hinde. Makeuppen fjernes helt, og formlen med kornblomst beroliger huden omkring øjet.Det var det! Jeg når ikke at få skrevet om de to produkter, der er tilbage. Jeg overvejede at tage de med i dette indlæg, men det er synd at ødelægge overraskelsen, for dem der har købt julekalenderen.  

Endnu engang en rigtig skøn julekalender fra Yves Rocher. Jeg havde håbet på flere makeup produkter, da jeg ved de laver nogle fantastiske ting er på det punkt også. Udover det, er jeg fuldt tilfreds igen i år og kan kun anbefale den!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Mia / sortpastel.dk 22. december 2017 at 16:06

  Jeg er ked af at høre om din øjenskade! Og så lige oveni en flytning 🙁

  Jeg ville bare lige ønske dig en god jul (og god bedring) 🙂

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 2. januar 2018 at 18:55

   Årh tak Mia, ja det er så ærgerligt og skabte en masse kaos! 🙁

  Skriv kommentar