CLINIQUE TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM ANMELDELSE

10. januar 2018

reklame

Hej my loves! Alle har efterhånden hørt om det super populære hudpleje produkt fra Clinique. Det er alles favorit, især de kendte beauty guru’s fra youtube. Det er ikke ‘bare’ endnu et hudpleje produkt, det skiller sig ud og det er det, som Clinique gør så godt.

Så hvad går det egentlig ud på?

Take The Day Off Cleansing Balm er en mild makeupfjerner, som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkeblød, let olie ved påføring. Opløser effektivt både ansigts- og øjenmakeup, fedt og snavs. Uden at fedte eller udtørre huden.

Den kan noget, som alle andre makeupfjernere ikke kan. Det er helt specielt og alle pengene værd. Jeg er typen, der enten går med ingen makeup eller full face, så når jeg har makeup på, så er det hele rutinen, derfor har jeg brug for noget, som fjerner ALT.  De fleste ved, at det ikke er nok at fjerne ens makeup med makeup wipes eller en såkaldt makeup fjerner. Der vil stadig sidde rester tilbage, som er svære at få øje på, hvis man ikke er opmærksom. Derfor tager jeg altid ekstra skridt, når jeg fjerner makeuppen.Jeg er også typen, der har en lang og gennemført hudpleje rutine, da jeg går meget op i det. Så da jeg afprøvede Clinique’s Cleansing Balm, var jeg fuldstændig blæst omkuld. Den fjerner ALT på én gang. Du behøver ikke at tage de ekstra steps, som normalt er et must. Det har jeg aldrig oplevet før og derfor vil jeg 100% anbefale dette produkt. Den kan bruges til alle hudtyper, men er ekstra plejende til os, som har meget tør hud, hvilket jeg elsker.

Den koster 245 kr, hvilket er en anelse dyrt, men som jeg altid siger: hudpleje er der, hvor jeg synes man ikke burde spare. Desuden får du utrolig meget produkt, det vil tage meget lang tid at gå igennem et produkt som dette. Selv hvis du bruger den hver dag!

Du kan købe den HER.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar