MINE NYE FAVORIT SKO + HJEMMESIDE!

5. januar 2018

reklame

Hej my loves! Et lidt anderledes indlæg i dag, hvilket jeg er super glad for. Jeg skriver normalt kun om beauty-relaterede ting, og det er vigtigt for mig, at jeg ikke bare tager imod alverdens spons, fordi det er fedt at få gratis ting. For det skal selvfølgelig passe ind på bloggen. MEN, engang imellem, så sker der det, at der er et helt fantastisk firma, som jeg har mulighed for at snakke om og som fortjener at blive reklameret for – og sådan har jeg det med Footway.

Hvad er Footway? De har en hjemmeside fyldt med smukke sko. Der er ALT, hvad man overhovedet kan drømme om. Udover det fantastiske udvalg, så er den service de tilbyder udført til perfektion.

Der er:

  • Fri fragt
  • Prisgaranti
  • 180 dages returret

De har alt fra Nike, Timberland, Vans, Tommy Hilfiger, Ecco, Ilse Jacobsen, Adidas og jeg kunne blive ved. Da jeg skulle vælge et par, brugte jeg næsten en uge. Jeg havde skåret ned til 10 valgmuligheder og det var simpelthen umuligt. Der er SÅ mange smukke sko og jeg er nødt til selv at shoppe en masse par bagefter, for jeg er helt forelsket i dem alle.

Nå, lad os snakke om de sko jeg har valgt! Jeg har modtaget et smukt par fra Adidas Originals, som har en flot nude/’clear brown’ farve. Jeg er virkelig kræsen, når det kommer til sko, men det var ikke særlig svært at finde nogle jeg kunne lide.

Fragten er hurtig og de kom efter 2 dage. Skoene er behagelige, bliver ikke nemt beskidte og jeg kan 100% anbefale dem. Jeg har et andet par fra Adidas Originals, som har holdt i mange år og de er simpelthen alle pengene værd. Desuden vil jeg rigtig gerne anbefale hjemmesiden, den har virkelig imponeret mig med deres udvalg og service. Så gør jer selv den tjeneste at tjekke dem ud!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar