MAC LUNAR NEW YEAR KOLLEKTION

20. februar 2018

Hej my loves! Jeg har været helt vild med MAC’s nye kollektion “Lunar New Year” kollektion, lige siden jeg så billederne for første gang. Jeg modtager normalt PR fra dem, men jeg vidste, at jeg bare skulle have fat i mindst 2 ting og det skulle gå hurtigt, så jeg har købt de her produkter selv. Om jeg modtager dem senere, ved jeg ikke, men så laver jeg en giveaway eller noget! Jeg var i hvert fald nødt til at eje dem nu og her 😉Beskrivelse: 

“Nytåret bringer masser af drømme med sig. Giv sindet ro til at udvikle nye idéer og muligheder, og før dem ud i livet. Skab også nye sanseindtryk med læber i friske fersken og pink farver, og giv kinderne en smuk glød med Powder Blush-duoen. Romantikere, der er født i årets stjernetegn, besidder en urokkelig uafhængighed og en fantastisk evne til at få deres drømme til at gå i opfyldelse. Match den levende personlighed med den nye Eye Shadow-palet med varme, neutrale farver. Det nye år hylder de visionære, og inviterer alle, der tør, til at realisere deres drømme.”

Det første jeg faldt for, var uden tvivl designet. Det er simpelthen så smukt og jeg har det med at samle på MAC kollektioner, så jeg var selvfølgelig nødt til at have dem her også. Jeg købte én læbestift (jeg er desværre ikke så vild med farve udvalget) og deres Powder Blush Duo. Der er også en smuk øjenskygge palette, men jeg har allerede en masse af de farver, så jeg prøvede at styre mig, hehe!Lipstick / Lunar New Year 165 krForkæl læberne med friske fersken og pink farver. Fem nuancer, tre forskellige finish. Det ikoniske produkt, der gjorde MAC berømt. Nyt design med dekorative detaljer i pink, fersken og gul.

Jeg har farven “Pure Happiness”, som er en let og lys pink. Normalt ikke en farve jeg bruger, men jeg købte den nu også mest pga. designet. Det er en cremesheen, og jeg må sige, at jeg er blevet mere og mere vild med farven, efter har vænnet mig til den. Jeg kan også godt lide at kombinere den med en nude farve, så den bliver tonet lidt ned. Uanset hvad, så er jeg glad for at jeg købte den og den passer jo perfekt ind i deres peach-tema.Powder Blush Duo / Love Token 240 kr:  Powder Blush-duo med varm pink og lys fersken, der giver kinderne en frisk glød. Designet af og til professionelle og giver en fantastisk farve, der både er nem at arbejde med og altid giver et flot resultat. Påføres jævnt og binder sig let til huden, så du opnår en naturlig farve, der holder hele dagen. Nyt design med dekorative detaljer i pink, fersken og gul.

Jeg er helt vild med den. Dog synes jeg det er ærgerligt, der kun er én valgmulighed med hensyn til farve, da jeg tror den kun vil kunne ses på lysere hudfarver. Det er dog to rigtig smukke farver og meget naturlige. De kan bygges op, så man selv kan bestemme, hvor intense de skal være. Swatches: Til venstre er den smukke blush duo. Jeg har bygget farverne op, så I rigtig kan se dem, men som beskrevet tidligere kan I gøre dem mere naturlige og mindre pigmenteret, men også bygge dem op til deres fulde potentiale, hvilket jeg elsker! Til højre er læbestiften i farven “Pure Happiness”, som også er rigtig smuk. Den kan du faktisk også påføre en anelse sheer, men bygge den op for at få mere farve. Så uanset hvad du er til, så er det muligt! Virkelig lækker kollektion! Jeg gik udelukkende efter designet, men er blevet overraskende glad for produkterne. Har I købt noget derfra?


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Mette 20. februar 2018 at 14:19

  Tak for en god blog med sygt gode tips og tricks 🙂

  er fan!

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 20. februar 2018 at 16:12

   Hej Mette, hvor er du sød! Den kommentar har virkelig reddet min dag – tusind tak! ❤️

 • Svar Amalie 20. februar 2018 at 19:42

  Hold nu op en flot kollektion!! Må ind og købe nogle af tingene med det samme 😍

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 20. februar 2018 at 19:42

   Uden tvivl, jeg er SÅ vild med det! Dejligt at høre, er sikker på du bliver glad for dem 😍

 • Svar Lise 20. februar 2018 at 19:43

  jeg har lige købt en læbestift og jeg er helt enig, noget af det smukkeste jeg har set 😍 skal vist have fat i pudderen også!

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 20. februar 2018 at 19:44

   Uhhh, lækkert! Så fedt at høre du er enig 💖

  Skriv kommentar