NYE FAVORITTER FRA ESSENCE

5. februar 2018

reklame

Hej my loves! Jeg har modtaget nogle fantastiske produkter fra Essence! Jeg er kæmpe fan og bliver næsten aldrig skuffet. Jeg overvejer at lave et indlæg om alle mine favorit produkter derfra, jeg ejer efterhånden en masse og jeg synes de gør det så godt. Anyway – disse produkter er ikke nødvendigvis nye, men fortjener et shout out.

På billedet: Brow Designer “05 Soft Blonde”, Kajal Pencil “08 Teddy” Long lasting Eye Pencil “29 Berry Fantastic”, Eyebrow Stylist Set “02 Natural Blonde Style”My Must Haves Palette, indeholder “01 Go Goldie! Eyeshadow” – “03 Rosy Glow Soft Satin Blush” – “07 Mauvie-Time! Eyeshadow” & “04 Set The Stage Soft Lip Powder“, Lash & Brow Gel Mascara.Jeg er helt vild med denne lille palette, der kan holde op til 4 produkter,  i min er der både øjenskygge, blush og lip powder. Den er super cute og ikke mindst handy! Dem kunne jeg godt bruge flere af og det er fristende at begynde og samle på de forskellige produkter.

De er pigmenteret, nemme at blende og kan bruges til alt. Det er nogle utrolig smukke farver og kvaliteten er i top. Essence’s produkter er noget af det billigste når det kommer til makeup, men de er også nogle af dem, der gør det bedst. Jeg er altid utrolig imponeret og det er blandt andet derfor det er et af mine favorit mærker. De beviser bare, at makeup ikke behøver at koste en masse penge, for at være godt!Øjenbryns produkterne er meget populære og bliver tit omtalt på YouTube. De er også fantastiske og hvis man er til pudder, så vil jeg uden tvivl anbefale det lille kit “Eyebrow Stylist Set”. Nemt at bruge og der er alt, hvad man behøver. Hvis du foretrækker en blyant frem for pudder, så har de selvfølgelig også det! Brow Designer er utrolig nem at bruge.

Essence laver nogle af de bedste lipliners, det samme gælder faktisk for deres eyeliners. De er hverken for hårde eller for bløde, de holder hele dagen og så kommer de i mange smukke nuancer. Dem på billedet er i farverne “08 Teddy” og  “29 Berry Fantastic”, meget unikke og flotte!

Swatches af “My Must Haves Palette” fra venstre til højre: “01 Go Goldie! Eyeshadow” – “03 Rosy Glow Soft Satin Blush” – “07 Mauvie-Time! Eyeshadow” & “04 Set The Stage Soft Lip Powder“,Hvis I skulle være interesseret i et “Best of Essence” indlæg eller noget lignende, let me know! Har I prøvet noget fra fra dem og hvad er jeres favoritter?


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Katrine 5. februar 2018 at 19:39

  Det ville være mega fedt med best of essence indlæg, det vil jeg gerne se! 😍 Jeg har prøvet et par ting fra dem og jeg er helt enig, deres makeup er fantastisk – elsker i sær deres mascaraer 💜

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 5. februar 2018 at 19:39

   Dejligt at høre Katrine! Og ja deres mascaraer er simpelthen SÅ gode 💕

 • Svar Amalie 5. februar 2018 at 20:11

  Har aldrig prøvet noget fra essence men vil så gerne!! Må ud og shoppe en hel masse <3 Det ville være fantastisk med et "best of essence"-indlæg, så har jeg noget konkret at gå efter 😀

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 5. februar 2018 at 20:13

   Essence er det mest fantastiske, jeg håber du bliver ligeså glad for deres produkter, som jeg er! Og godt at gøre med indlægget 💕

  Skriv kommentar