NYHED! MARIMEKKO X CLINIQUE POP SPLASH LIP GLOSS + HYDRATION

26. februar 2018

reklame

Hej my loves! Clinique er ude med nye produkter, denne gang lip gloss! Men det er ikke hvilken som helst lip gloss.

Beskrivelse:

Smil lidt mere med denne eksklusive kollektion af fremtidens glosser—hver dekoreret af det finske designhus, Marimekko, i levende mønstre og festlige farver, der kun fås i en begrænset periode. Clinique Pop Splash™ kombinerer et pop af farve med et splash af fugt og hyller læberne i en let gloss med masser af shine, der ikke klistrer. Med ingredienser, der hjælper til at udglatte og pleje læberne, og som giver en øjeblikkelig og langvarig fugt hele dagen. Denne ikke-klistrende gloss er allergitestet og 100% uparfumeret. Findes i 12 strålende, vandlette farver, som rangerer fra nude til pink, lilla og rød, med cremede og perleagtige finishes.

De koster 195,- og er super smukke! Jeg elsker historien bag, det flotte farveudvalg, konsistensen og ikke mindst designet. Det er virkelig gennemført. De er behagelige at have på, ikke klistrende og er tilpas pigmenteret. Dette er uden tvivl en af mine favorit kollektioner fra Clinique og jeg har ikke brugt andet siden jeg fik dem!Jeg har tre smukke farver: Juicy Apple, Spritz Pop, Vino Pop. De kan købes HER. De er desværre limited edition, så det er med at få fat i dem, mens det er muligt!


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar