ANMELDELSE AF LOGONA PRODUKTER + SUKI SKIN CARE

29. marts 2018

reklame

Hej my loves! Det tyske og økologiske familemærke Logona har fået stor positiv opmærksomhed på det sidste, da produktsortimentet er stort og alle kan være med på de gode priser. Derfor vil jeg gerne introducere jer for et par af Pureshop’s nyeste Logona produkter, der har vist sig at være nogle af årets bestsellere og som er nemme at have med i tasken til enhver lejlighed.

Logona Mild Eye Make-Up Remover: Det er Pureshop’s mildeste øjenmakeup fjener og helt uden alkohol. De nærende olier fra mandel, hybenkerne og jojoba samt aloe vera plejer vipperne og huden omkring øjnene. Produktet er velegnet til brugere af kontaktlinser, og for bedst brug af produktet, anbefales det at påføre en lille mængde på et fugtigt stykke vat.

100 ml til en værdi af 89,- kr.  Køb den HER.Logona Deep Cleansing Micellar Water: Med tiden er micellar water blevet et stort hit iblandt mange og specielt til ferien. Her har Logona sit bud på en god, rensende og plejende “Deep Cleansing Micellar Water” til sensitiv hud. Produktet renser blidt øjenmakeup, foundation og skidt væk fra huden, giver et strålende rent look og passer også perfekt til brugere af kontaktlinser.

125 ml til en værdi af 89.- kr. Køb den HER.Suki Skincare Care-active Daily Regimen Trial Kit For Clarity: Suki Skin Care er et bestseller mærke hos Pureshop, som de er meget stolt af. I dette kit er der i alt 6 produkter, som kan pleje ens hud i op til 14 dage. Kittet indeholder rens, peeling, maske, toner, olieserum og dagcreme samt en lille prøve på deres helende suki salve.

Koster 169,- kr og kan købes HER.Det har været så spændende at prøve et nyt mærke. De to produkter jeg har testet fra Logona har virkelig imponeret mig. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at der ikke er alkohol i, at de er til sensitiv hud og selv os med kontaktlinser kan bruge dem. Jeg elsker, at de er så billige, men effektive og lækre. Det bliver ikke bedre! Det er uden tvivl et mærke jeg gerne vil prøve mere af. Jeg så også, at de har makeup og så bliver jeg jo først nysgerrig 👀 Det kunne være sjovt at prøve! Anyway, jeg kan uden tvivl anbefale alle 3 ting. Jeg kender i forvejen Suki Skin Care og har prøvet mange af deres produkter + lavet indlæg omkring dem. De skuffer næsten aldrig, og jeg synes det er super smart med et trial kit – både til ferier, men også for at prøve en masse produkter på én gang, uden at bruge alle ens penge på det, inden man ved om man kan lide dem eller ej.

Har I prøvet nogle af disse produkter? Let me know!


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar teamsuki 29. marts 2018 at 21:55

    thanks so much for this lovely review & we are so happy you are a loyal sukifan! (& thanks to our friends @ Pureshop – we love them too!) our mini kits are perfect for sampling a full suki regimen or even for gift-giving 🙂 suki products are formulated for even the most sensitive skin & everyone will see immediate, REAL results w/o any nasty side effects – as suki products are highly concentrated for best results & value check out Suki or Christine’s how-to vids @ sukiskincare.com on the product pages or @ youtube.com/sukiskincare! thanks again & know your beauty! xo – teamsuki

  • Skriv kommentar