CLINIQUE MOISTURE SURGE 72-HOUR AUTO-REPLENISHING HYDRATOR

23. marts 2018

reklame

Hej my loves! Jeg har glædet mig sådan til at lave dette indlæg. Hvis I følger lidt med på de sociale medier, så har jeg konstant snakket om Clinique’s Moisture Surge (den originale) og gået igennem så mange af dem. Hvilket jeg normalt ikke gør, fordi jeg konstant tester hudpleje produkter til bloggen. Så det siger lidt om, hvor meget jeg elsker den. Det er uden tvivl min all time favorite. Da jeg så modtog denne her, som er fra samme ‘familie’, så kunne jeg ikke andet end at skrige! Jeg er forresten også løbet tør for den anden, så det kunne ikke passe bedre.

Ny teknologi med aktiveret aloevand hjælper huden med at skabe sin egen indvendige vandkilde for at kunne fugte sig selv indefra. Den låser alt fugten inde, så du opnår en flot hud med en sund glød. Den er fyldt med hyaluronsyre, naturens perfekte fugtmagnet, og tests viser, at den virker non-stop i 72 timer—selv efter du har vasket dit ansigt. Dette produkt er allergitestet og 100% uparfumeret. Parabenefri. Ikke-aknegen og oliefri. Til alle hudtyper.

Den kan bruges på mange forskellige måder:

 • Som en normal fugtighedscreme morgen og aften.
 • Som en foundation primer
 • Som en 5-minutters ansigtsmaske
 • På tørre områder som neglebånd, enden af tørt hår og albuer

Den skuffer mig på ingen måde. Den lever op til den originale og fungerer helt fantastisk. Jeg er allerede utrolig glad for den og har kun positive ting at sige! Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bruge den mindst ligeså meget, hvis ikke mere.

Lige nu kører Matas et fantastisk tilbud, så du sparer 20% – køb den HER.


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Karina 23. marts 2018 at 20:40

  Elsker clinique’s produkter!

 • Svar Mette 23. marts 2018 at 20:40

  Ej hvor lyder den god 😍

 • Skriv kommentar