REAL TECHNIQUES BRUSH CRUSH COLLECTION

3. marts 2018

reklame

Real Techniques har gjort det igen! De har skabt den smukkeste kollektion og jeg har aldrig nogensinde set så flotte børster. Jeg ejer næsten alle deres børster (og tro mig, der er mange), og er kæmpe fan af Sam og Nic, som er skaberne bag dette brand. Real Techniques er et af de mærker, som jeg altid støtter og elsker mere end noget andet. Simpelthen fordi de laver de mest fantastiske produkter!

Nu er de altså ude med en ny kollektion, som hedder “Brush Crush”. Der er i alt 7 børster og 1 sponge, designet er inspireret af de seneste holografiske, pastelagtige og glitter-trends. De har alle smukke skafter i glitter og ombréfarvede børstehår for at skabe en total wow-effekt. Og det lykkedes, vil jeg lige hilse og sige.Jeg har kun 3 af dem, men har nemt kunne danne mig en mening. Er så fristet til at købe resten, men når jeg allerede har 200+ .. Ja så burde jeg nok holde igen. Årh, det er så svært!

Jeg elsker at glitteren ikke er noget, der sidder uden på og som falder af, hver gang man rør ved dem. Det kan slet ikke mærkes – thank god! De er ligeså bløde, som alle de andre Real Techniques børster og gør det nemt at påføre produkterne.

Real Techniques Brush Crush Powder Brush  – 129 kr: Denne pudderbørste har en hvælvet skæring som sikrer en let applicering af pudder produkter. Den gør det super nemt at påføre pudderen og man får ikke alt for meget produkt på. Den spreder det rigtig fint og har den perfekte form! Køb den HER.Real Techniques Brush Crush Blush Brush – 129 kr:  Blush børste med penselhoved formet som en trekant for let at applicere den perfekte blush. Uden tvivl en favorit! Det har aldrig været nemmere. Køb den HER. Real Techniques Brush Crush shadow Brush – 109 kr: Specielt designet til let at applicere og blende øjenskygge på hele øjenlåget. Jeg er helt vild med formen og så elsker jeg at bruge den til at blende øjenskygge i min crease, det er nemt at komme til, selv os med hooded eyes! Køb den HERDet var de 3. Som sagt er der flere smukke børster fra kollektionen og dem kan I selvfølgelig finde samme sted. Jeg er fuldstændig tosset med dem, ubeskrivelig god kvalitet og noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg kan 100% anbefale dem!


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Lise 3. marts 2018 at 17:49

  WOOOOW hvor er de flotte! Dem er jeg nødt til at have fat i 😍

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 3. marts 2018 at 17:52

   Det er de virkelig, det er helt vildt! Er sikker på du kommer til at elske dem 😍✨

 • Svar Anna 3. marts 2018 at 17:50

  hold nu op det er længe siden jeg har set så pæne børster. i need 😍😍

 • Svar Karina 3. marts 2018 at 17:51

  Tusind tak fordi du anmeldte dem, har haft øje på dem længe og undret mig om kvaliteten, nu skal jeg i hvert fald have fat i dem 👍

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 3. marts 2018 at 17:53

   Ej hvor dejligt at høre du kunne bruge mit indlæg! De er virkelig det hele værd ✨

  Skriv kommentar