SMASHBOX PHOTO EDIT EYESHADOW TRIOS – ANMELDELSE!

23. maj 2018

reklame

Hej my loves! Smashbox er ude med 3-i-1 mini øjenskyggepaletter, hvor hver farvekombination er nøje udvalgt. Med hver enkelt palette har du de perfekte farver til at lave en contouring og fremhæve dine øjne på få minutter. Farverne er super pigmenterede, nemme at blende sammen og har en lang holdbarhed.

Jeg har modtaget 4 af dem, men der findes utrolig mange forskellige, så der er noget for alle! Jeg har: #Goals, Nudie Pic: Fair, Showmance & Tag Me.  Designet forestiller kamera linser, hvilket jeg synes er et super fedt touch! Den farve der er den største, er den man normalt vil bruge mest af, fx den lyseste til at sætte ens primer med eller til highlight.  Alle deres produkter er Cruelty Free og er derfor ikke testet på dyr.Jeg er helt vild med dem. Uden tvivl en af deres bedste øjenskygge formler, de er nemme at blende og alle vil kunne bruge dem. Jeg synes de er en anelse dyre, når man tænker på at man kun får 3 farver, men jeg ved også at Smashbox er mere high end. Det er op til ens egne præferencer, jeg vil dog uden tvivl 100% anbefale dem! Der er også mange festlige farver, nogen med mere glitter og helt matte neutrale – der er som sagt et kæmpe udvalg og noget for alle!Fra venstre til højre: Nudie Pic: Fair, Tag Me, Showmance, #Goals. 

Mine favoritter ud af de 4 er Showmance og #Goals – det er de farver der tiltrækker mig mest. Men jeg er vild med dem alle og de var nemme at arbejde med. De matte farver har ret meget fall out, det gør mig intet, men ved det er vigtigt for nogen. Jeg har kunne skabe mange forskellige looks med dem, dog var jeg nødt til at sætte dem sammen med en palette der havde flere matte øjenskygger, da dem jeg har modtaget for det meste kun indeholder shimmers. Men de fleste af os makeup elskere har i forvejen alt for mange paletter, som man nemt kan kombinere dem med.

De koster 180,- og kan købes HER eller HER.

Swatches:

Fra venstre til højre: #Goals, Tag Me, Showmance, Nudie Pic: Fair.


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Emma 23. maj 2018 at 13:04

  Lige mine farver, av min pengepung 😰 hehe, skide godt indlæg 😍

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 23. maj 2018 at 13:06

   Kender det alt for godt! 😜 Tuuuusind tak Emma <3

 • Svar Tine 23. maj 2018 at 13:05

  Har kigget på dem i noget tid og kunne simpelthen ikke finde ud af om jeg skulle købe dem eller ej 👀 som altid kommer hjælper dine anmeldelser mig med at beslutte! Skal have fat i tag me 😍

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 23. maj 2018 at 16:18

   Så fedt at kunne hjælpe! Tusind tak for de søde ord <3 Tag Me er et super godt valg!

  Skriv kommentar