IN-FLIGHT TRAVEL KITS – LIMITED EDITION 2018!

2. juni 2018

reklame

Hej my loves! Comfort Zone introducerer nu fire forskellige In-Flight travel kits i et begrænset antal. Hvert kit byder på fire essentielle hudplejeprodukter i rejsestørrelser – lige til at tage med i flyet. Og der er et kit til ethvert behov. Jeg har det til normal – tør hud, hvilket ikke er den store overraskelse. Der er som sagt også til andre hudtyper! Blandt andet:

IN-FLIGHT CLEAR SKIES FORECASTED KIT: Et dybderensende kit specielt sammensat til kombineret hud samt hud med tendens til akne.

IN-FLIGHT GOODBYE TURBULENCE KIT: Et lindrende og beroligende kit specielt sammensat til sart og sensitiv hud.

N-FLIGHT UPGRADE KIT: Et fornyende, anti-age kit specielt sammensat til voksen hud.

IN-FLIGHT BLUE SKIES AHEAD KIT: Et fugtgivende kit specielt sammensat til normal til tør hud.

Så der er noget for alle. De koster 195,- og lanceres i et begrænset antal i juni hos førende hudplejeklinikker og spaer samt Magasin.

Jeg anmelder kun det kit jeg har, da jeg af gode grunde ikke kan udtale mig om de andre produkter, da jeg ikke har prøvet dem 🙂

IN-FLIGHT BLUE SKIES AHEAD KIT:  Et fugtgivende kit specielt sammensat til normal til tør hud. Efter at have renset huden perfekt med Essential Face Wash og Essential Toner, får huden fugt og pleje om dagen med den forfriskende og sorbetagtige Hydramemory Cream, og om aftenen med den rige og nærende natcreme Renight Cream.Kittet indeholder:

ESSENTIAL Face Wash 50 ml

ESSENTIAL Toner 50 ml

HYDRAMEMORY Cream 15 ml

RENIGHT Cream 15 ml

Jeg synes personligt det er genialt. Produkterne er ikke alt for små, så man får rigeligt med produkt, men samtidig er de nemme at rejse med, hvilket jeg synes er vigtigt. Det er også et super godt kit, hvis man ikke vil bruge det til det, men blot for at afprøve nogle produkterne fra Comfort Zone, hvis man for eksempel har været interesseret i det førhen og ikke vidste, hvor man skulle starte. Jeg har tit været nysgerrig efter at prøve ting fra et bestemt brand og har benyttet mig af at købe sæt med mini produkter.

Så hvad synes jeg om indholdet? Jeg er faktisk vild med alle 4. Jeg er nok mest kræsen, når det kommer til cremer, og jeg må sige at de begge fungerede rigtig fint for mig. Jeg kan godt lide at alle steps er der, det eneste jeg savner er en serum, men kan også godt forstå, hvorfor de har valgt 2 cremer. Jeg synes dog personligt serum er vigtig, især i min hudpleje rutine, men det er jo forskelligt fra person til person. Min hud føles blød og lækker bagefter og cremerne er ikke alt for fede i det, men fugter som de skal. Hvis du har normal eller tør hud. så er jeg sikker på at du vil elske disse produkter! 


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Tine 2. juni 2018 at 16:53

  Eeeeelsker comfort zone! 😍 Tak for din anmeldelse 🙂

  • beautybymadsen
   Svar beautybymadsen 2. juni 2018 at 16:54

   Det var så lidt! Og ja de har nogle fantastiske produkter 😍 💙

  Skriv kommentar