YVES ROCHER JULEKALENDER 2018!

9. oktober 2018

reklame

Hej my loves! Så er det igen ved at være tid til den årlige julekalender. Jeg laver hvert år en masse indlæg omkring Yves Rocher julekalenderen, det gør jeg også denne gang. Jeg har glædet mig meget, da jeg ved det er et stort hit og jeg er personligt selv rigtig glad for julekalenderen.

Jeg plejer i december måned, at skrive hver uge, hvad poserne har indholdt og hvad jeg synes om produkterne. I kan læse mine tidligere indlæg her.

Sidste år var jeg midt i kaos og flytning, så jeg havde ikke mulighed for selv at tage billeder og gå i dybden, hvilket jeg var så ked af. Jeg er den dag i dag stadig midt i kaos, måske mere end før, men jeg vil have det til at fungere! Så det skal nok blive bedre i år.Der plejer at være fantastiske produkter i. Blandt andet makeup, hudpleje, neglelakker, kropspleje, parfumer – alt! Så der er noget for alle og man får virkelig noget for pengene. En af de bedste på markedet og man kan aldrig få for mange Yves Rocher produkter ❤️

Info:

Julekalenderen leveres i form af 24 stk. små stofposer med produkter i, en for hver dag, pakket i en stor stofpose med en julehilsen på. Tøjklemmer og snor medfølger, så du kan placere din kalender, hvor og hvordan du vil.
Obs! Der er et begrænset antal julekalendere.

Koster 699,-

Værdi 2161,80,- 

Sidste bestillingsdag for at få kalenderen til den 30. november er den 24. november! Så husk at være i god tid. Den kan købes HER.


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

  • Svar Mette 9. oktober 2018 at 12:53

    Hvor er posen bare flot i år! Må ind og købe 😍

  • Svar Rikke 9. oktober 2018 at 15:49

    det er et virkelig fedt koncept!

  • Skriv kommentar