fbpx

4 (nemme) makeup tips

Hey beauties! Tænkte jeg ville dele et par makeup tips med jer i dag. De er simple, men noget mange stadig glemmer!

Tip 1: Brug primer! En primer er noget af det vigtigste, for at kunne lægge en god foundation. Når du bruger en primer undgår du at makeuppen lægger sig i hudens porer, , Du får også et mere “glat” look og din foundation vil også holde meget længere.

Tip 2: Mange elsker at bruge concealer til at dække poser under øjnene eller til at highlight. Når man gør det, er det vigtigt at bruge en pudder bagefter, så den ikke creaser.

Tip 3: Ligeså vigtigt som det er at bruge en primer inden foundation, ligeså vigtigt er det at bruge en primer inden øjenskygge. Du kan bruge flydende primers eller faste. Jeg bruger fx den populære paint pot fra Mac, som hedder “Ochre”. Det får øjenskyggen til at holde langt bedre og gør det nemmere at blende, når du skal i gang. Derefter er det en god ide, at bruge en base, som er i de neurale farver, fx hvid. Den vil hjælpe, når du bruger de mørkere øjenskygger og at blende dem ordentlig.

Tip 4: Highlight de steder, som “stikker frem” (kindben, hage, pande, næse), da det er der lyset rammer først. Brug en concealer og derefter “sæt det” med en pudder, igen så det ikke creaser.

Måske I kendte dem, men så er det opfrisket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *