fbpx

GOODIEBOX AUGUST 2017

reklame

Hej my loves! Jeg har modtaget denne måneds Goodiebox og har glædet mig til at vise jer, hvad den indeholder denne gang. Temaet er “The Members’ Box” og indeholder 5  fullsize produkter!

Produkter:

NAILS INC Ridge Filling Base Coat ELLER  Top Coat (fullsize): Denne topcoat giver en ekstra glans til din neglelak og får den til at holde længere – og så tørrer den hurtigt, så du kan komme ud i sommervejret i en fart. Brug den som det allersidste i din neglerutine.

OLE HENRIKSEN Counter Balance Oil Control Hydrator + Find Your Balance Oil Control Cleanser:
Hudeksperten Ole Henriksen, er klar med en spritny serie af produkter til olieret og kombineret hud.  Cleanseren renser i dybden med det særlige Green Fusion Complex og glykolsyre, hvorefter din hydrator matterer og har en reducerende effekt på hudens porer. Læg desuden mærke til det smukke enkle design, som selvfølgelig stadig har en stærk, klar farve, som Ole Henriksen er kendt for.

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Eye Lash Curler (fullsize): Om du er til mascara på vipperne eller au naturel kan en vippebukker løfte dine vipper til et højre niveau – bogstavligt talt. Skal du en tur på stranden, hvor du ikke gider at svinge mascaraen, kan du give vipperne et buk, som straks åbner øjet op. Hvis du bruger den sammen med mascara, forslås der, at du placerer den tæt ved øjenlåget og holder den inde i cirka 20 sekunder. Derefter kan du påføre din mascara.

PIXI MultiBalm (fullsize): MultiBalm i farven Baby Petal er den perfekte farve til kinderne, og den cremede konsistens gør den let at blende til et friskt og naturligt look. Du kan også bruge den på øjnene samtidig for et cool look med den samme gennemgående farve. Eller dup den på læberne med lidt læbepomade for at fremhæven læbens naturlige farve.

MIQURA Premium Foot Mask (fullsize): Efter en lang dag på stranden, en gåtur eller en shoppingtur kan fødderne godt være en smule medtagede. Miquras fantastiske fodmaske har en lækker kølende og lindrende effekt på ømme fødder, og de efterlades blødes som babyhud. Stik fusserne ned i sokkerne, og luk dem til – tag eventuelt et par sokker ud over, og lad dem sidde i 15-20 minutter. Du behøver ikke at skylle fødderne bagefter, massér blot det overskydende produkt ind i huden.

EMITÉ MAKE UP Millesis® Active Eye Light (fullsize): Dette produkt er en lifesaver året rundt. Så enkelt er det. Emités Eye Light kan bruges uanset hudtone til at lysne mørke rande eller blot som pleje til det sarte område omkring øjnene. Hvis din hud er lys, kan du med fordel bruge den som concealer og hvis du har mørkere hud, kan du bruge den til at lysne under foundation eller pudder. Desuden indeholder produktet en række aktive ingredienser, som styrker blodcirkulationen og strammer huden op.

Det var det hele. Jeg blev så glad, da jeg så produkter fra Ole Henriksen, en skam jeg ikke kan bruge dem, da jeg har tør ud – øv! Jeg blev også rigtig glad, da jeg så et makeup produkt fra Pixi, det er nemlig et af mine favorit mærker. Og jeg er SÅ vild med boxens design denne måned, den er simpelthen så flot!Denne måneds goodiebox har en værdi på 666 kr. Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – det siger vel det hele? 100% pengene værd og mere til. 

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *