fbpx

GOODIEBOX AUGUST 2019

reklame

Hej my loves!  Det er blevet tid til endnu en Goodiebox. Temaet er “Recharge” og boksen indeholder 4 fullsize produkter. Goodiebox vil denne måned udfordre dig til at sænke tempoet og dykke ned i begrebet “slow living”, tjekke ud af den daglige trummerum og minde dig selv om de simple og essentielle ting i livet, der giver fokus og fornyet energi (læs: mere me-time!).Goodiebox August 2019FULGENT WORLD Glas neglefil (fullsize): En fryd for øjet, en forkælelse til dine negle og helt sikkert noget, du kan sætte kløerne i. Med en overflade lavet af glas, kan du slibe og forme kanterne af dine negle, præcis som du vil have dem. Og så er den nem og praktisk at have med i tasken til en recharging manicure på farten.

Det er vel altid fint med en neglefil, ikke det mest spændende, hvis jeg skal være helt ærlig.

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090•09: Summer in a spray! Lad din sommerforelskelse vare lidt længere med den friske PINK MOLéCULE, der ikke alene matcher boksen, men også omfavner frodige duftnoter af hyldeblomst, sort orkidé og mahogni blandet med nordiske elementer. Og måske vigtigst af alt; boblende champagne.

Når jeg læser noterne lyder det godt, men jeg må være ærlig at sige, at duften ikke lige er mig. Den er lidt for skrap, men det er jo smag og behag!

MUDMASKY Aftermask Vitamin Serum (fullsize): Tang er godt til andet end sushi! Efter du har plejet huden med en lækker ansigtsmaske, kan du bruge din Aftermask Vitamin Serum. Det er sprængfyldt med naturlige vitaminer fra tang og sø-planter, der sammen holder huden sund og efterlader ansigtet med glød og fornyet energi.

Ikke et mærke jeg kender, det er altid spændende at prøve nye. Jeg kan godt lide beskrivelsen af den, jeg har kun prøvet den et par gange og det er selvfølgelig for tidligt at se forandringer eller lignende, men den virker okay. Ikke en af mine favoritter, indtil videre, men det kan jo være det ændrer sig.

FULGENT WORLD Neglebåndsskubber (fullsize): Denne fine neglebåndsskubber er et simpelt redskab, der skubber huden fra neglebåndene væk og hjælper til at dine negle bliver endnu stærkere og smukkere.

Igen – ikke det mest interessante. Jeg ved heller ikke, hvor meget jeg kommer til at bruge den, men den er vel god at have liggende.

MINETAN Violet Everyday Glow (fullsize): Hold fast i din sommer tan lidt endnu med denne Gradual Tan Foam. Du slipper for at frygte orange-selvbruner-looket, for denne skum efterlader huden med et naturligt solstrejf, du gradvist kan opbygge (eller “oplade”, om du vil).

Den her er jeg lidt spændt på. Jeg er meget kræsen, når det kommer til tanners, jeg har ikke gjort brug af den her endnu, så jeg skal nok opdatere jer, men jeg har undersøgt den lidt nærmere og den lyder utrolig god, så hvis det holder, er jeg sikker på at jeg bliver imponeret.

-417 Time Control Firming Mask: Denne nærende mud mask er baseret på en unik blanding af godter fra det døde hav, der renser huden dybt, absorberer overskydende olie og alle spor af urenheder.

Uh, mud masks er ikke det bedste til tør hud. Jeg har brugt den her bestemte steder, i stedet for hele ansigtet, som jeg normalt ville gøre, men ikke rigtig noget for mig, desværre.

Det var det. Jeg forstår godt, hvor de vil hen med produkterne og temaet, men jeg blev en anelse skuffet denne gang, må jeg ærligt indrømme. Det er ikke lige en boks for mig og det er helt ok. Det sker engang i mellem, det er svært at tilfredsstille alle og det vil man til tider opleve.

Sidste måned var jeg helt oppe at køre over indholdet, den gjorde virkelig indtryk, så jeg har det egentlig fint med at være skuffet denne måned.

Jeg glæder mig til næste gang – hvad synes I om boksen?

Denne måneds Goodiebox har en værdi på 941 kr. Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – 100% pengene værd og mere til!

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER! 


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *