fbpx

GOODIEBOX JULI 2019

reklame

Hej my loves!  Det er blevet tid til endnu en Goodiebox – en forsinket en af slagsen. Det beklager jeg meget. Jeg har desværre været utrolig syg. Bedre sent end aldrig – eller noget! Nå, men jeg kæmpede for at få dette indlæg op, for boksen i denne måned er for vild. Og det blev jeg simpelthen nødt til at dele med jer!

Temaet er “Wear Your Pride” og boksen indeholder 5 fullsize produkter. Og så får du verdens smukkeste boks! Denne måned fejrer  Goodiebox nr. 100 med ekstra happiness og en stor portion inspiration.

De hylder jer, der tør at stå hundrede procent ved jer selv. Og de hylder jer, der stadig er godt på vej. For når vi elsker os selv som den, vi er, bliver verden et bedre sted for alle. Hurra for dig og hurra for forskellighed.

De har også et #HappyHundred event, hvor de fejrer boks nr. 100 og Copenhagen Pride i bedste happiness stil. Indtægterne fra billetsalget går til LGBT+ Danmark!Goodiebox Juli 2019MANUCURIST Bird of Paradise – Green Nail Lacquer (fullsize): Det franske brand Manucurist er kendt for høj kvalitet og innovativ indstilling til beauty. Og farverne fra deres Green-serie indeholder hele 84% naturlige ingredienser og har bæredygtighed for øje. Paint away dine spirit fingers med denne smukke koralfarve, der kalder højt og kraftfuldt på sommer og sol.

En utrolig smuk farve, som de fleste ville kunne lide. Jeg elsker det de står for og man kan aldrig have for mange neglelakker!

NAOBAY Protective Conditioner (fullsize): Sommerens solstråler kan være barske for håret. Men med denne økologiske og beskyttende balsam kan du give dit hår den ekstra næring og pleje, det har brug for! Lad de naturlige, økologiske ingredienser fra baobab og argan gøre deres arbejde, mens du tager en (ekstra) farverig skyller under bruseren.

Fedt, fedt, fedt! Jeg stod og manglede en balsam og så er jeg bare helt vild med designet. Jeg synes den er så flot. Jeg har kun prøvet den en enkelt gang, men jeg er allerede vild med den!

INC.REDIBLE Chase Your Rainbow Sheet Mask (fullsize): Mens du nyder din selvforkælelse lige som det passer dig bedst, plejer masken ansigtet med hyaluronsyre, der giver et sprudlende boost af fugt – og resultatet? En shiny glow på kun 15 minutter!

Virkelig et sjovt input. Jeg er vild med INC.REDIBLE og bliver altid glad, når jeg ser deres produkter er med. Man kan altid bruge en sheet maske og så er den endda super sjov og ikke mindst cute!

NIRÉ Domed Blending Brush (fullsize): Med Domed Blending Brush kan du påføre alle slags øjenskygger (også dem fra din nye palette) i et snup-swipe. Hvad end du bruger børsten til at lægge en intens farve eller som et finishing touch, glimter den af stolthed og praktisk kunnen.

En kæmpe favorit! Jeg blev så glad, da jeg så denne. Jeg elsker øjenskygge børster og kan aldrig få for mange (selvom jeg har lidt over 70, oops). Vi har før fået børster fra dette brand og de gør det faktisk ret godt. Den er super blød og god at arbejde med. Og så elsker jeg det glitrende design!

LARITZY COSMETICS Athena Eyeshadow Collection (fullsize): Med denne smukke palette kan du finde din indre Athena frem og skabe et look inspireret af selveste gudinden for krig, håndværk og kunst. Gå all in på pride med en krigsmaling i super flotte pigmenterede farver eller skab et mere subtle look med de varme, matte farver. Der er et utal af måder at bruge paletten på – you choose!

Endnu en kæmpe favorit (surprise!). Virkelig lækker palette med mange fantastiske farver. Jeg kender ikke rigtig til mærket, men glæder mig altid til at prøve nye ting. Designet er utrolig flot og man kan mærke, der er gjort noget ud af det.Goodiebox Juli 2019Det var alt. Nok en af de bedste bokse længe! Jeg er simpelthen så imponeret og kan næsten ikke sætte ord på min begejstring. Jeg har været tilfreds med alle produkter, der er hele 2 makeup produkter i, designet er noget af det flotteste jeg har set og så er alle produkterne fullsize!

Denne måneds Goodiebox har en værdi på 668 kr. Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – 100% pengene værd og mere til!

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *