fbpx

GOODIEBOX JUNI 2019

reklame

Hej my loves! Så er det tid til endnu en Goodiebox. I denne måned er temaet “Sunny Side Up″ og boksen indeholder 4 fullsize produkter. Goodiebox har samlet produkter designet til at pleje og give lidt ekstra love til dig og din hud i de varmere, lysere og (forhåbentlig) mere solrige tider, vi går i møde. For det er bare lidt nemmere at bygge på med happiness, når fundamentet er i orden.

Læs min anmeldelse af sidste måneds Goodiebox her.Goodiebox 2019MASQUE ME UP Aftersun Sheet Mask (fullsize): Vandmelon og kokossaft? Sounds about right. Masque Me Up byder på en kølende cocktail fuld af pleje med din nye Aftersun Sheet Mask.

Du får både fugt og anti-age fra kokos og en lindrende effekt fra vandmelon ekstrakt. Masken skal work its magic i 10-15 minutter, og hvis du ønsker en ekstra kølende effekt, kan du smide den i køleskabet inden anvendelse.

Jeg elsker masker som denne og da vi før har fået dem fra samme mærke, var jeg slet ikke i tvivl om, at det ville være et hit. Man kan altid bruge en maske og her i varmen, er det ekstra dejligt!

SEACRET Makeup Remover Wipes (fullsize): Når dagen er ved at være slut, og vi har brugt den på sol, strand og sommer, så er det tid til at fjerne dagens strabadser fra huden.

Disse wipes fjerner vandfast makeup i et snuptag og beriger huden med aloe vera, vitamin E og mineraler fra Det Døde Hav – og så er de super praktiske at have med i strandtasken eller med op i sommerhuset.

Jeg skal altid have makeup wipes liggende, da jeg konstant har swatches og andet makeup siddende. Man er vel en ægte makeup junkie!

Jeg bruger sjældent wipes til at fjerne makeup, der foretrækker jeg noget mere skånsomt, men som sagt får jeg dem altid brugt til meget andet, så ikke dårligt!

RITUALS The Ritual of Karma Foot Balm (fullsize): Efter en lang gåtur på stranden er det godt at smække benene op og give de trætte fødder lidt ekstra opmærksomhed.

Med fodcremen fra Rituals får du forkælelse til fusserne med mynte og shea butter, der giver et velfortjent break til dem, der bærer dig gennem livet – bogstaveligt talt.

Det giver god mening, hvorfor et produkt som denne er inkluderet, men som I efterhånden alle ved, så gider jeg virkelig ikke fod produkter. Det er bare ikke mig. Så de ryger videre til min mor! Jeg er dog glad for Rituals og designet er super lækkert.

POLAAR Ice Source Moisturizing Gel: Med beskyttende mineraler straight out of Arctic er den kølige gel fra Polaar en sand redningskrans til alle hudtyper.

Cooling effekten fugter og plejer med en fløjlsblød effekt og fungerer desuden perfekt som base under din makeup – uden at smelte i varmen.

En af mine favoritter! Bare navnet gør mig glad. Det perfekte produkt her til varmen. Den er rar at have på og lindrer. Cooling effekten er en kæmpe bonus.

GARNIER Sensitive Advanced Face Mist SPF 50 (fullsize): Det er sæsonstart for varme og solens stærke stråler, derfor skal din solbeskyttelse være i tip top Garnier stand.

Med spray- funktion og en SPF på 50, bliver det nemt at holde sig sikker i solen – og så kan den påføres over makeup. Spray and go sunbathin’!

Dejligt at se SPF 50! Jeg er ret glad for Garnier og deres produkter, jeg er dog meget kræsen, når det kommer til solbeskyttelse. Den slår ikke min P20 som jeg har anmeldt for ikke ret lang tid siden, men det er en af de bedre!

En super lækker boks med et godt og passende tema. Jeg er sikker på, at der er noget, som alle kan bruge. Hvad synes I om den?Goodiebox 2019

Denne måneds Goodiebox har en værdi på 563 kr. Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – 100% pengene værd og mere til!

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER! 


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *