fbpx

LÆKRE HUDPLEJE PRODUKTER FRA PURESHOP.DK

www.pureshop.dk  har rigtig mange lækre hudpleje produkter og makeup, så da jeg fik muligheden for at arbejde sammen med dem og prøve nogle af deres ting, blev jeg virkelig glad. Jeg modtog Suki Skin Care’s Exfoliate Foaming Cleanser, som er deres bestseller. Sådan beskrives den: 

” 100% naturlig, luksuriøs exfolierende ansigtsrens. Få en ren, blød og lækker hud med suki skin cares super lækre og himmelskduftende ansigtsrens, exfoliate foaming cleanser, der udglatter huden, dybderenser tilstoppede porer og exfolierer døde hudceller – helt økologisk! Denne skønne rens, exfoliate foaming cleanser, er til alle hudtyper og indeholder bl.a. citrongræs, kamille og C-vitamin. En opfriskende exfolierende rens med naturlige AHA-frugtsyrer, som blidt reducerer ujævnheder i huden, fjerner døde hudceller og udglatter fine linier og rynker. Massér i fugtige håndflader for at aktivere skummet. Masseres herefter forsigtigt ind i huden og skylles af. Afslut med toner, serum/creme.” 

Pris kr. 299,-/120 ml. Du får virkelig meget produkt, og det vil tage lang tid før du får det hele brugt, så det er helt klart en bonus. Den kan købes her: http://www.pureshop.dk/suki-skin-care/exfoliate-foaming-cleanser

Hvis nogen af jer bor i København, så kan I kigge forbi Grønnegade 36, hvor personalet, som er kosmetologer, viser deres økologiske hudplejemærker (der er mulighed for at prøve testerne, som står på hylderne). De hjælper med rådgivning og vejledning, man behøver ikke engang at bestille tid. I butikken yder de desuden 10% rabat ved køb over 400,-. 

Jeg har været heldig med min hud, men derfor skal den stadig passes og plejes og jeg elsker at forkæle mig selv. Når jeg leder efter hudpleje produkter, er det lige præcis sådan noget her jeg går efter. For at kunne lægge en god makeup, er det også vigtigt at have styr på sin hud. At bruge et produkt som dette, gør at din foundation kommer til at se langt bedre ud og sætter sig pænt. Jeg kan se stor forskel, de dage jeg er hoppet over, så nu sørger jeg for at rense og fugte den hver gang. Bare et godt tip! 🙂

Jeg har kun lige prøvet den en enkelt gang og laver selvfølgelig et opfølgende indlæg (med mange flere detaljer), når jeg har givet den mere tid, men indtil videre… er jeg virkelig imponeret. Hold nu op. Min hud var så glat og lækker efter jeg brugte den. Mit ansigt føltes helt anderledes, det er ellers ikke tit, at jeg kan mærke forskel efter første gang. Jeg holder jer opdateret!

tilbloggen2tilbloggen

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *