fbpx

LOOKFANTASTIC THE BIG BEAUTY EVENT – KÆMPE UDSALG!

reklame

Hej my loves! Lige nu er der et helt fantastisk udsalg på Lookfantastic’s hjemmeside, her kan I spare en masse penge på populære mærker som Vichy, La Roche-Posay, Morphe, Imedeen, Urban Decay, MAC, Lime Crime og mange flere.

Udsalget slutter onsdag den 17, så gør brug af det, mens der er tid. Lookfantastic har faktisk været så søde, at give mig og mine fantastiske følgere 5% og 10% ekstra rabat! Jeg har to koder I kan bruge og det er ikke affiliate, det vil sige, jeg tjener intet på det.

10% ekstra med koden MARIAX10  – http://bit.ly/2LLWOaG

5% extra med koden MARIAX5 http://bit.ly/2xIrsK5

Der er mange lækre produkter, som I kan spare en masse penge på og en del af dem er mine favoritter. Jeg er meget imponeret over udvalget og var simpelthen nødt til at dele det med jer.Lookfantastic The Big Beauty Event


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *