fbpx

MINE FENTY BEAUTY FAVORITTER!

Hej my loves! Jeg har brugt Fenty Beauty produkter lige siden de udkom og hen af vejen har jeg selvfølgelig samlet flere ting, eftersom der kom flere og flere udgivelser. Jeg tænkte, at jeg ville dele mine Fenty favoritter med jer. Hvis jeg skal være ærlig, så er der ikke meget fra hendes mærke, der tiltrækker mig. Hendes foundation er til fedtet/kombineret hud, så den kan jeg ikke bruge, ellers havde det helt klart været noget jeg ville være interesseret i.

Krydser fingre for at hun udkommer med en foundation til tør hud! Resten af tingene har været sådan lidt meh-agtig. Vil med tiden rigtig gerne prøve hendes læbestifter og liquid lipsticks, men igen, farverne lige nu, er ikke noget for mig.

Nå, men de ting jeg har er til gengæld ting, som jeg elsker og bruger konstant. Jeg har også hendes løse pudder, som jeg har et elske/hade forhold til, derfor er den ikke med i dette indlæg.Fenty Beauty Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer “Fenty Glow” & FU$$Y” – 155 kr:  Nok en af de bedste på markedet. Du får ikke bedre lipgloss og der er en grund til at den er så populær! Selv hvis du normalt ikke er til lipgloss, vil den her være et hit. Den har det smukkeste finish og er virkelig behagelig at have på. Og den er ikke klistret! Glæder mig sådan til, at der kommer flere farver. Jeg overvejer også at købe Diamond Milk. Hvis ikke du ejer noget fra Fenty, så er dette et must!

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer “Inda Sun” – 255 kr: En af de nyere udgivelser. Jeg tror alle har set frem til bronzer fra Rihanna og hun skuffede bestemt ikke! Med 8 farver, er der noget for alle og enhver hudfarve. Jeg har selvfølgelig den lyseste og det er nok en af de nemmeste bronzers jeg nogensinde har arbejdet med.

Det er meget svært, at finde en ordentlig bronzer, når man har meget lys hud og med den her, kan man ikke lave fejl. Du kan ikke bruge for meget eller blive for orange. Du kan bygge den op og gøre den mere intens, men jeg har aldrig formået at komme til at ligne Donald Trump, hvilket normalt ellers er meget nemt. Formlen er helt fantastisk. Jeg har utrolig mange forskellige bronzers, men den her er en af mine største favoritter.

Fenty Beauty Killawat Freestyle Highlighter “Lightning Dust / Fire Crystal” – 275 kr:  En af de originale produkter, som Rihanna udkom med. Endnu et meget populært produkt og det giver god mening. Det er en split pan, så du får to forskellige slags highlighters. Den ene er meget naturlig og den anden er meget mere intens. Det giver mange muligheder og man kan bruge dem hver for sig eller mixe dem. Igen er der et stort udvalg af farver og alle kan finde noget der passer til dem.Fenty BeautySwatches:

Mine swatches er altid uden primer, jeg bruger mine fingerspidser og jeg gør aldrig noget, for at de bliver mere intense, som fx at gøre dem våde eller bruge en base under dem. Jeg vil gerne vise dem, så oprigtig som muligt, så I kan få et billede af, hvordan formlen er. Fenty Beauty SwatchesFra venstre til højre:

Gloss Bomb Lip Luminizer: FU$$Y, Fenty Glow.

Killawat Freestyle Highlighter: Lightning Dust / Fire Crystal.

Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer: Inda Sun

Det var det. Rihanna har selvfølgelig meget mere at byde på og helt sikkert noget som vil fange andres interesse, så jeg vil uden tvivl anbefale at tjekke dem ud. Det her er bare, hvad der har været interessant for mig jeg glæder mig til at se, hvad hun udkommer med i fremtiden!


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *