fbpx

NELLY INSPIRATION TIL SOMMEREN

Hej skønne mennsker, jeg kan glædeligt meddele, at jeg er blevet ambassadør for Rabble – det vil sige jeg kommer til at lave to indlæg hver måned med fede rabatkoder til jer! 🙂

Her er lidt inspiration fra Nelly. Du kan nemlig lige nu via Rabble få 3 for 2 på alt badetøj hos nelly. Det er virkelig et fantastiske tilbud! Jeg har også fundet andre lækre ting til sommeren, som jeg selv er nødt til at få fat i – og selvfølgelig en læbestift til at pifte det hele op! Du kan nemlig komme af sted med farverige nuancer på denne årstid 🙂

nelly

  1.  VMANNA SL PLAYSUIT ✖ 2. Pointy Lace Up Pump ✖ 3. Lace Up Body ✖ 4. Mix&Match Push Up Bra ✖ 5. Fringed Push-Up Top ✖ 6. L’Oréal Paris Color Riche Læbestift ✖

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *