fbpx

New in #2!

Så er der endnu engang kommet pakker og selvfølgelig skal de deles med mine dejlige læsere! Jeg fortalte jer tidligere (her), at jeg fandt Anastasia Beverly Hills contour kit til utrolig billige penge, og at jeg havde bestilt det og nu har jeg endelig fået det hjem!

IMG_5495

 

Jeg har også bestilt et par ting fra cocopanda.dk, en lækker (og cute) bronzer fra The Balm og en spray som skal hjælpe mig mod mit hårtab og andre gode ting! Jeg fik noget af en overraskelse da jeg modtog pakken. Først troede jeg det var den forkerte, for da jeg åbnede den, så jeg to kæmpe flasker, som jeg overhovedet ikke havde bestilt. Fandt så ud af, at jeg havde fået dem helt gratis! De er altså 500 ml og er en shampoo og en conditioner .. ELSKER gratis ting og det var bare en kæmpe bonus, at de var så store. Er stadig mundlam. Thumbs up cocopanda!

IMG_5492

IMG_5493

IMG_5491

 

Til sidst, men ikke mindst: min elskede øjenskygge palette fra mit yndlings mærke BH Cosmetics <3 120 øjenskygger for 259 kr!! De er meget pigmenterede, let at blende og er virkelig smukke. Det er netop derfor jeg elsker det mærke så højt. Bestilte også en makeup børste (for det har jeg jo virkelig brug for, nej) til kun 80 kr! Paletten har alle de farver jeg elsker og har brug for, så det kunne ikke være mere perfekt.

IMG_5451

IMG_5448 IMG_5449

 

Hvis der er noget I gerne vil have jeg går i detaljer med, smider I bare en kommentar!

PS, lover at billederne bliver i bedre kvalitet og meget bedre, har bare haft nogle problemer med mit kamera her på det sidste. Undskylder mange gange!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *