fbpx

NY HJEMMESIDE OG LIFE UPDATES

Hej my loves! Jeg ved det er længe siden I har hørt fra mig her på bloggen og det er jeg simpelthen så ked af. I kan altid følge mig på de sociale medier, jeg forsøger at opdatere jer omkring mit liv, bloggen osv. Især på min Instagram. For at gøre det kort, så har dette år været et af de hårdeste i mit liv, jeg tror aldrig jeg har oplevet noget lignende. Nu kan jeg snart se ende på det, jeg skal nemlig flytte 1 december og det er starten på et bedre liv. Jeg kan ikke gå i detaljer, men det har virkelig været hårdt. Derfor har bloggen og de sociale medier lidt en smule dette år, jeg har været rigtig træt af, at jeg ikke har kunne være aktiv nok og få de ting gjort, som jeg gerne ville. Men der har altså været gode grunde til det. Nu sker der endelig noget! Det er stressende at flytte og samtidig med det, foregår der en masse andet, der gør at det hele bare er uoverskueligt og stressende, samtidig med mit helbred stinker. Så derfor har jeg været ekstra dårlig til at være aktiv denne måned – so sorry!

Jeg har flyttet min blog, så den har fået et nyt look – jeg håber I kan lide det 💕 I processen mistede jeg alle mine billeder, så jeg har været i gang med at sætte dem ind én efter én, sikke en proces. Jeg har nået de første par sider, men der mangler stadig en del, så hvis I undrer jer over mine indlæg, er det derfor.

Noget nyt på bloggen er “shop my favorites“, som jeg er virkelig stolt af. Her kan I som navnet antyder, shoppe alle mine favoritter! I kan gå igennem kataloget og se hvilke ting jeg elsker så meget, at jeg har udvalgt netop dem, og så kan I shoppe direkte via knappen “buy now” – smart, ikke? Det er vigtigt at understrege, at ingen af linksene er affiliate, så jeg tjener ikke penge på noget af det. Jeg har lavet det som en hjælp for mine skønne følgere, så I kan følge med i hvad jeg har af favoritter, nye favoritter og hvor man kan få dem.

Siden er langt fra færdig og jeg mangler stadig en masse produkter, men jeg er allerede super glad for den! Det håber jeg også I er. Jeg laver sjældent ‘personlige’ indlæg, jeg holder mig mest til beauty, men jeg synes det var på sin plads at komme med en lille opdatering og præsentere jer for den nye hjemmeside. Jeg håber på at få et ordentligt indlæg op hurtigst muligt! Tusind tak for jeres støtte og fordi I er de mest fantastiske følgere man kunne ønske sig 💖


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

6 Comments

 • Katrine

  Hvor er dn side blvet flot!! Elsker din “shop my favorites”, så dejligt vi kan følge med i hvad du er vild med og nye favoritter og let kan shoppe dem

 • Anne

  Hold kæft jeg har lyst til at KRAMME dig, hvor er det fedt der stadig findes bloggers der ikke skyder affliate koder ud til højre og venstre konstant!! Jeg er ved at blive træt af det hele handler om det og salg. Så cool du har valgt det fra og fokuseret på at lave det her for os og for at hjælpe. TAK fordi du er dig <3 we need more influensers like you

  • Maria

   Jeg har slet ikke ord for, hvor rørt jeg er lige nu. Din støtte betyder alt, du er så fantastisk og jeg sætter altid pris på dine kommentarer på mine indlæg! TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *