fbpx

NYHED! LIME CRIME VENUS XL II

Hej my loves! Jeg har lige fået fat i den nyeste palette fra Lime Crime – nemlig Venus XL II. Deres Venus serie er super populær, jeg var selv helt vild med Venus III, som jeg også anmeldte her på bloggen (læs indlægget her). Uden tvivl en af mine favoritter! De andre har ikke rigtig fanget min interesse, slet ikke den første store Venus palette. Farverne sagde mig ikke rigtig noget. Men den her havde mit hjerte med det samme!Lime Crime Venus XL IIDen har en masse forskellige finishes: matte, metallic, foil & sheer iridescent. Farverne bliver beskrevet som ‘rich browns’, ‘poetic pinks’, ‘mid-toned neutrals’ & ‘lush sage greens’, hvilket er lige noget for mig. Jeg synes farvehistorien er noget af det smukkeste jeg har set længe.

Om paletten:

 • Koster 482 kr
 • Vegan & Cruelty Free
 • 4 forskellige finishes
 • 18 forskellige farver
 • Kan købes HER.

Og som altid er designet on point! Så frisk og elegant, fyldt med farve og forårsvibes.

Lime Crime’s øjenskygger er fantastiske. De er pigmenteret og nemme at blende. Jeg synes formlen på de her øjenskygger er bedre end nogensinde før. De metalliske er ikke bare metallisk, men ultra metallisk. Der er noget helt specielt over dem, derfor synes jeg den er pengene værd. Den eneste der faldt lidt til jorden er “Obscure”, som ser super smuk ud, men når man bruger den, fader den lidt ud i ingenting. Måske fordi den er så lys. I kan også se det på mine swatches, den er nærmest usynlig. Jeg kan ikke engang bruge den som en transition i min crease. Men udover det, er jeg 100% tilfreds. Formlen er on point. Utrolig creamy og buttery.

Øjenskyggerne er ikke bare ligesom resten af din kollektion og du får virkelig noget for pengene. Du kan lave de flotteste neutrale looks, eller du kan vælge noget mere farverigt. Meget earthy vibes. Den er perfekt til alle lejligheder! Jeg har efterhånden brugt den mange gange og det er utroligt så mange forskellige kombinationer man kan lave.Lime Crime Venus XL IIFarverne beskrevet:

 • IN BLOOM: Muted rose (matte)
 • CROWN: Icy champagne (foil)
 • SAGE: Sage green (matte)
 • THORN: Cocoa with blue sparkle (metallic)
 • RIPE: Warm terracotta (matte)
 • FORBIDDEN: Peachy copper (metallic)
 • STELLA: Pink champagne (metallic)
 • MYTH: Silvery green (foil)
 • EVE: Mauve rose with multi color sparkle (foil)
 • LAUREL: Olive gold (metallic)
 • RADIANT: Peach pearl (sheer iridescent)
 • IVY: Glazed green with pink sparkle (metallic)
 • WEST: Warm brown (metallic)
 • OBSCURE: Soft neon green (sheer iridescent)
 • MYSTIC: Soft blush (metallic)
 • PHOENIX: Rust (metallic)
 • LOCUST: Green-brown shift (metallic)
 • CLASSICAL: Plummy brown (matte)

Lime Crime Venus XL IINok den sværeste palette at fotografere. Farverne er 100 gange smukkere i virkeligheden og vildt intense, men det er som om at kameraet ikke kan fange hvor intense og pigmenteret de er. Både paletten og swatches sker det med. Utrolig frustrerende, for det jeg ser foran mig er så imponerende, så specielt og unikt, og jeg føler virkelig ikke, at det jeg har kunne præstere, gør paletten justice. Men jeg har lovet jer en anmeldelse og jeg kan kun sige dette:

Paletten er noget af det smukkeste jeg har set. Farverne er noget af det smukkeste jeg har set. Så multidimensional og helt igennem fantastiske.

Swatches:

Mine swatches er altid uden primer, jeg bruger mine fingerspidser og jeg gør aldrig noget, for at de bliver mere intense, som fx at gøre dem våde eller bruge en base under dem. Jeg vil gerne vise dem, så oprigtig som muligt, så I kan få et billede af, hvordan formlen er.

Fra venstre til højre: In Bloom, Crown, Sage, Thorn, Ripe, Forbidden, Stella, Myth, Eve, Laurel, Radiant, Ivy, West, Obscure, Mystic, Phoenix, Locust, Classical.Lime Crime Venus Swatches


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *