fbpx

NYT MAKEUP OG HUDPLEJE FRA YVES ROCHER!

Hej my loves! For noget tid siden modtog jeg lækre nyheder fra Yves Rocher og jeg har brugt tiden på at teste dem.

DSC04255

SCRUB TO MIX: Yves Rochers første exfolierende pulver med 100% ingredienser af naturlig oprindelse. Pulveret blandes sammen med den rensegelé, som passer bedst til din hudtype for dermed at forvandles til en skræddersyet peeling. Man kan selv vælge, efter smag og behag, hvor kraftig en peelingeffekt man vil have. Passer til alle hudtyper og kan anvendes 1-2 gange om ugen. Jeg synes dette er GENIALT og noget som alle kan bruge! Køb den HER.

DSC04274

REFRESHING CLEANSING GEL: En let og frisk ansigtsrens, som arbejder i dybden med at fjerne alle spor efter makeup og urenheder, samtidigt med at den fugter ved hjælp af ahornsaft og troldnøddeekstrakt. Huden føles ren, behageligt blød og strålende klar. Denne bruger jeg sammen med ovennævnte og kan helt klart anbefale. Føles fantastisk på huden! Køb den HER.

DSC04268

Yves Rocher er også udkommet med en masse makeup. Jeg har én blush og to øjenskygger.

Lad os starte med den første til venstre: “10 Rose Acajou”. Dejligt pigmentrige rouger i nuancer, der er inspireret af rosenblade, og som giver et frisk og smukt look. Fås i 10 nuancer, som alle indeholder ekstrakt af hybenrose og er inspireret af rosernes smukke, fløjlsagtige kronblade. Den er super blød og virkelig pigmenteret. Da det er en af de mørkere farver, skal jeg kun lige dyppe børsten. Det er en rigtig efterårsfarve, som ser virkelig smuk ud på kinderne! Den kan købes HER.

Efter den har vi en øjenskygge i farven “Brun acajou nacré”. Pigmentrige øjenskygger med en let pudderformel, som er nem at tone ud for smukke, forførende øjne. Vælg blandt 60 skønne, pigmentrige nuancer med tre forskellige effekter: blød og mat, subtilt skinnende eller smukt glitrende. Den er simpelthen SÅ smuk! Køb den HER.

Den sidste er også en øjenskygge i farven “Étain scintillant”. Det er simpelthen den smukkeste farve, det er helt svært at beskrive, hvordan den ser ud, for den har en blanding af mange forskellige farver. Jeg er in love!! Køb den HER.

DSC04276


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *