fbpx

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZERS, BLUSHES & HIGHLIGHTERS

Hej my loves! Hvis I følger mig på Instagram, ved I hvor meget jeg elsker Physicians Formula og deres Butter produkter. Alle har vel efterhånden hørt om cult favoritten Butter Bronzer, det er nok et af de mest elskede og populære produkter i makeup verdenen. De er senere udkommet med blushes og highlighters i samme linje (og meget mere som ikke kan købes i Danmark endnu), og de er ligeså stort et hit. Jeg har efterhånden samlet en del sammen og tænkte jeg ville lave et indlæg.

De har alle sammen den skønneste duft, som de er kendt for. De har en silkeblød og luksuriøs formel og selvom det føles som om de er meget dyre, så koster de altså ikke ret meget. Physicians FormulaDe er beriget med Murumuru Butter, Cupuacu Butter og Tucuma Butter. Formuleret med essentielle fedtsyrer og pro-vitaminer som blødgør, nærer og fugter huden. Produkterne er allergivenlig, uden parabener, glutenfri, oliefri og Cruelty Free!

Bronzer farver: Den almindelige “Bronzer” og “Light Bronzer”.

Blush farver: Rosy Pink Nude Silk, Plum Rose, Natural Glow

Highlighter: PearlPhysicians FormulaJeg elsker dem alle. Dog er deres blushes ret lyse og især én af dem “Natural Glow” er den, som mest skiller sig ud. Og ikke på den gode måde. For det første er den meget lys og kan kun ses på os helt blege menesker. For det andet minder den mere om en highlighter end en blush, men den fungerer alligevel ikke helt optimalt som en highlighter, så det ender ud i noget, hvor man ikke rigtig ved, hvad man skal stille op med den. Jeg kan godt få den til at fungere, men det er ikke en favorit.

De andre er dog helt fantastiske. Det var svært at tage billeder af swatches, for igen har jeg et problem med at få farverne til at skinne igennem. De er meget mere pigmenteret i virkeligheden, men på billeder fremstår de lidt halv-kedelige. Så det beklager jeg.

Highlighteren er vild. Hvis du leder efter en naturlig en af slagsen, så er dette ikke noget for dig. Den har en endnu mere cremet konsistens og det er bedst at bruge den inden pudder og sammen med resten af dine liquids/cream produkter. De andre er dog helt almindelige (men super cremet) pudder produkter og kan bruges når som helst. Men de har en helt speciel formel og tekstur, som man ikke kan sammenligne med andre ting. De er virkelig helt fantastiske!

Mine swatches er altid uden primer, jeg bruger mine fingerspidser og jeg gør aldrig noget, for at de bliver mere intense, som fx at gøre dem våde eller bruge en base under dem. Jeg vil gerne vise dem, så oprigtig som muligt, så I kan få et billede af, hvordan formlen er.

PHYSICIANS FORMULA SwatchesVenstre til højre – bronzers: Bronzer, Light Bronzer.

Venstre til højre – blush: Natural Glow, Plum Rose, Nude Silk, Rosy Pink. 

Highlighter: Pearl

På billedet ligner de to bronzers hinanden, men når de først er på huden, skiller de sig ud. Den originale bronzer er faktisk lysere end “Light Bronzer” og det er den der fungerer bedst for min hudfarve, underligt nok. Men jeg kan komme afsted med begge.


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *