fbpx

SIGMA GOODIES

På opfordring, har jeg nu valgt at skrive mine sponsorede indlæg i samarbejde med danske firmaer, på dansk.

Det passer mig fint, eftersom jeg ved, at mange af mine læsere er danske. Dette indlæg er i samarbejde med makeup-online.dk, de har været så søde, at sende mig et par ting fra Sigma. Jeg ELSKER Sigma og selvom deres produkter kan være dyre, er de 100% det værd!

Sigma Lip Vex “Get Ready” er en fantastisk lipgloss, der ikke klistrer. Thank God! Den dufter skønt, er super glossy og så er der endda guld glimmer i. Normalt ville det irritere mig, men da jeg fik den på læberne, så det simpelthen så flot ud. Selve farven er orange/peachy, blev overrasket over, hvor pigmenteret den var. Er fan!

DSC00332

Den store Sigma børste er en tapered highlighter – F35. Havde den allerede på ønskelisten, så blev ubeskriveligt glad, da jeg så den. Som sagt kan den bruges som highlighter, jeg er dog alt for glad for min setting brush fra Real Techniques, så jeg tænkte, at denne børste ville være perfekt at bruge til noget andet. Det er et must for mig, at sætte min concealer med pudder og Sigma børsten passer perfekt til området under øjnene. Den bliver uden tvivl min nye holy grail. Den er også perfekt til “baking”- teknikken.

Den sidste er Sigma’s pencil brush – E30. Den bruger jeg til min øjenskygge under øjet, børsten har den perfekte størrelse og blender som en drøm.

Super glad for disse produkter, tjek dem ud:

Sigma F35 Tapered Highlighter: http://makeup-online.dk/blush-bronzer-highlight-contour/192-sigma-tapered-highlighter-f35.html

Sigma E30 Pencil Brush: http://makeup-online.dk/ojenskygge-paforing/109-sigma-pencil-e30.html

Sigma Lip Vex: http://makeup-online.dk/laeber/467-sigma-lip-vex.html#/sigma_lipgloss-vivid

DSC00337

Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *