fbpx

ANASTASIA BEVERLY HILLS HIGHLIGHTERS

Anastasia-Beverly-Hills-Illuminators-Hightlighters-1

Som I nok alle har hørt, er de nye ABH highlighters udkommet (for noget tid siden). Alle snakker om dem, så jeg tænkte .. Hvorfor ikke lave et indlæg omkring dem? De er endnu ikke kommet til Danmark, men jeg har snakket med www.houseofstars.dk som forhandler Anastasia Beverly Hills og de har bekræftet, at de kommer til at sælge dem, så de kommer rent faktisk til Danmark – de ved bare ikke hvornår. Jeg fornemmer, der kommer til at gå et godt stykke tid, for ikke engang deres liquid lipsticks kan købes endnu og det er ved at være lang tid siden de udkom. Når det er sagt, så glæder jeg mig for jeg er den største highlighter fan – jeg går altid med det og det er nok noget af det bedste jeg ved. Der er fire forskellige shades og hvis du er et blegt spøgelse som mig, er Starlight den helt perfekte highlighter!

Jeg har hørt både gode og dårlige anmeldelser, dog flest positive. Jeg glæder mig til at få fat i dem og lave et review .. Stay tuned!

2ndimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *