fbpx

BLACK FRIDAY’S BEDSTE TILBUD!

Hej my loves! Så blev det endnu engang Black Friday og jeg har en masse fantastiske tilbud til jer! Jeg siger det tit og jeg siger det gerne igen: www.lookfantastic.dk har de bedste brands, især i år, hvor de har fået endnu flere makeup mærker som MAC, NYX, Urban Decay osv! De har virkelig gjort det godt og jeg kan ikke anbefale dem nok. De har alt inden for hudpleje, hårpleje, kropspleje, de har det hele.

Tilbuddene gælder 24.-27. november 2017.

Anbefalinger: 

Bobbi Brown – op til 20% rabat: Bobbi Brown har helt fantastiske makeup og hudpleje produkter, men de er i den dyre ende. Derfor elsker jeg, at købe det jeg ønsker mig, en dag som denne. Der er op til 20% rabat og så kan man altså spare mange penge på det man gerne vil have!

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/bobbi-brown/se-alle.list

Ciaté London – 30% rabat: Jeg elsker Ciaté London! Jeg har længe ville have fat på deres Illuminating Blush, men jeg synes 194 kr for blush er lige dyrt nok. De er sat ned til 136, hvilket er helt fantastisk! Jeg sparer altså 58 kr – YES.

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/ciate.list

FOREO – 25% rabat: Jeg har tit anbefalet Foreo, jeg har endda samarbejdet med dem. De er et af mine favorit mærker, men de er altså også crazy dyre. Dog prisen værd. MEN, nu er der 25% rabat, og jeg vil uden tvivl anbefale jer deres Luna Mini. Den er ikke til at leve uden.

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/foreo/all-foreo.list

MAC Cosmetics – 10% rabat: Det er ikke tit, at der er tilbud på MAC, så det er med at slå til. Hvis du er ved at have brugt det hele af dit favorit produkt,  er det nu du skal fylde op eller måske har du været fristet til at prøve noget fra deres julekollektion, så kan du altså få 10% rabat. Der er et kæmpe udvalg.

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/mac/se-alle.list

Sigma – 30% rabat: Endnu et mærke, der koster en god sjat penge. 30% rabat, damn! Jeg elsker simpelthen Sigma mere end noget andet og har i forvejen en masse af deres produkter. Jeg vil helt klart anbefale jer, at tjekke dem ud.

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/sigma.list

Urban Decay – op til 50% rabat: Selvfølgelig skulle de med. Det er ikke længe siden Urban Decay blev lanceret på Lookfantastic og det er så skønt. De har selvfølgelig alle deres fantastiske produkter, men de har også lavet lidt forskellige ‘bundles’, som er rigtig spændende.

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/urban-decay/se-alle.list

Rituals – 20% rabat: Det er ikke så lang tid siden jeg lavede en anmeldelse af deres produkter og jeg har var SÅ imponeret! Skønt at se, at der også er rabat på dem. Der er endda nogle rigtig søde gavesæt, som man kan give til jul eller hvis man bare vil forkæle sig selv!

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/rituals/all-rituals.list

NYX – 10% rabat: Nyx er i kategorien ‘drugstore’, så de er noget billigere end mange af de andre brands. Du kan dog stadig få 10% rabat og Lookfantastic har et stort udvalg af deres produkter. Jeg elsker NYX og har altid gjort det. De er kun blevet bedre med tiden!

Se alle produkterne her: https://www.lookfantastic.dk/brands/nyx-professional-makeup/se-alle.list 

Det var det! Der er selvfølgelig MANGE flere tilbud, så hvis du leder efter noget andet end det jeg har skrevet om, eller stadig er på jagt efter ting, så kan I selvfølgelig gå ind på Lookfantastic’s hjemmeside og tjekke det ud!

PSST… 

Black Friday Limited Edition Beauty Box – Little Black Box

– Koster 500,- (50 kr. rabat for Beauty Box abonnenter + mulighed for forudbestilling)

– 7 eksklusive hudplejeprodukter inklusiv full size størrelser.

Little Black Box indeholder:

  • Balance Me – Radiance Face Oil (10ml)
  • Erno Laszlo – Sensitive Hydrogel ‘Soothe & Calm’ (1 maske)
  • Erno Laszlo – White Marble Cleansing Duo eller Detoxifying ‘Exfoliate & Detox’ (1 maske)
  • ESPA – Tri Active Instant Facial
  • Dermalogica – Multivitamin Thermafoliant
  • FOREO – LUNA Play – Midnight
  • Nuxe – Crème Fraiche Moisturizer (50ml)

Dette eksklusive udvalg af hudpleje vil give dig en sundere glød, og jævnere hud som er velfugtet. Produkterne i denne box er ideelle supplementer til din hudplejerutine, så du kan eksfoliere, berolige og rense din hud og føle dig frisk.

Køb den HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *