fbpx

BLIV KLAR TIL EFTERÅRET

Efteråret er ved at være her og derfor har jeg fundet de bedste produkter, så du er klar når de mørkere tider kommer!

Jeg har fundet disse produkter via 3 af mine yndlings hjemmesider 🙂

NordicFeel har fantastiske makeup produkter og nogle af de bedste mærker og med Rabble kan jeg få rabat, hver gang jeg handler.

Lookfantastic har jeg snakket om mange gange, uden tvivl den bedste! På Rabble kan du også finde rabatkoder hertil. 

Sidst, men ikke mindst Nelly – så mange forskellige ting, i alle kategorier, det bliver aldrig kedeligt at shoppe! Du kan også finde rabatkoder her via Rabble. 

Lad os snakke lidt om tingene! Jakken er faktisk på Nelly’s hjemmeside under “Pre-fall jackets”, det kunne jo ikke være mere perfekt. Blush paletten har de mest fantastiske efterårs farver og så er den virkelig pigmenteret. Fugtighedscremen fra Clinique er den bedste nogensinde, det er altid vigtigt at fugte sin hud, især når det er efterår og vinter – husk det! Det er ikke efterår uden mørk læbestift! Jeg elsker Maybelline’s læbestifter og denne farve er gorgeous. Hvis du er vild med makeup, så ved du også at øjenskyggerne er noget af det vigtigste ved denne årstid! Især de orange, røde, brune toner og derfor er denne palette en nem måde at få det look – Morphe 35O er endnu bedre og den SKRIGER nærmest efterår, så den er helt klart også værd at tjekke ud!

Untitledfall

NLY Trend Easy Bomber Jacket ✖ Makeup Revolution Ultra Blush And Contour Palette ✖ NLY Shoes High Tractor Sole Boot ✖ Maybelline Color Sensational Lipstick ✖ Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel ✖ Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Rabble er på jagt efter nye ambassadører, hvis det er noget for dig, så klik på dette link og udfyld skemaet:  http://goo.gl/forms/XfGL2lHqfN 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *