fbpx

BRAND FOKUS: SANDSTONE SCANDINAVIA MAKEUP!

Hej my loves! Jeg har et super spændende indlæg til jer i dag. Jeg har testet makeup fra Sandstone Scandinavia – de har ikke mindst en masse lækre produkter, de har også rigtig mange fordele. Jeg elsker at finde nye mærker og afprøve dem, nogle gange finder man nye favoritter og det må jeg sige, at jeg gjorde denne gang.

Her er lidt info om dem:

  • Sandstone Scandinavia  er imod dyreforsøg, og støtter ANIMA – en dansk forening mod dyreforsøg
  • Alle produkter er rene, – ingen skadelige parabener og kun råvarer af tårnhøj kvalitet
  • Alle produkter er fri for 60 kendte allergifremkaldende stoffer
  • Deres produkter er fri for parfume.

Det er blandt andet det jeg forelskede mig i. Jeg synes det er svært at finde makeup der opfylder alle de punkter og jeg har derfor også sat mig for at fortælle så mange som muligt om Sandstone Scandinavia.

Jeg blev virkelig positivt overrasket. Alle produkter kommer i et super smukt og luksuriøst design, kvaliteten er i top og jeg kan slet ikke få armene ned.DSC06385Sandstone Compact Bronzer 100 brazilian light:  Meget pigmenteret, virkelig nemt at blende ud og så giver den dig den smukkeste glød! Den anbefales endda til sensitiv hud, så alle kan være med. De har 3 forskellige farver at vælge i mellem, den jeg har afprøvet kan du købe her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-compact-bronzer-100-brazilian-light-pearl/
DSC06399

IMG_3262Sandstone Touch Up Veil N2: Kan blandt andet bruges mod rødmen, misfarvninger eller rander under øjnene. Jeg kan godt lide at bruge den som highlighter efter min concealer for at lysne og fremhæve mit ansigt. Den ser en anelse mørk hud på min hud, men når først jeg har den på og den er blendet ud, er den perfekt! Super cremet og nem at arbejde med. Køb den her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-touch-up-veil-n2
DSC06411

IMG_3273Sandstone Matte Liquid lipstick 221 spa day:  En matte liquid lipstick, som holder længe! De har en masse lækre forskellige farver at vælge i mellem. Den føles let på læberne, er meget pigmenteret og så smitter den ikke af! Jeg er meget imponeret. Det eneste ‘minus’ er indpakningen. Den er ikke så nem at påføre, så jeg foretrækker at bruge en lip brush – det er nu ikke noget, der gør mig så meget. Jeg ville bare lige nævne det 🙂 Køb den her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-matte-liquid-lipstick-221-spa-day/DSC06419

DSC06423

IMG_3255Sandstone Xtreme Matte Lipstick 98 mentor: Årh dette er helt klart en af mine yndlings! Virkelig creamy, glider nemt på læberne og selvom den er matte, er den virkelig behagelig og tørrer ikke ens læber ud! Køb den her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-xtreme-mat-laebestift-98-mentor/?wac=32177%7C636178417211079546&utm_source=woomioDSC06430

IMG_3259Sandstone Prime Time Eye & Lip Primer: Den perfekte primer efter min mening. Den er tyk i det, så den dækker virkelig godt. Ens øjenskygge holder hele dagen og den forhindrer at læbestiften flyder ud i de fine linjer. Mine læber er meget røde, så jeg elsker at bruge den inden min læbestift, da den neutralisere dem – you need this! Du kan købe den her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-prime-time-oejen-laebeprimer/?wac=32967%7C636178412672972487&utm_source=woomioDSC06409Sandstone Blush/ Highlighter Palette Komplet: Hvor skal jeg overhovedet starte? This is a game changer. For mig er dette produkt netop det, der viser hvor skide godt et mærke Sandstone Scandinavia er. De 3 highlighters er ultra pigmenteret, de er mindst ligeså gode som Anastasia Beverly Hills’, jeg var fuldstændig blæst omkuld. So underrated! Og deres blushes er mindst ligeså gode. Jeg elsker farverne og som I kan se, er der en smule glimmer i. De ser SÅ flotte ud, når de kommer på ansigtet. I’m in love! Køb paletten her: http://sandstonescandinavia.dk/produkter/sandstone-blush-highlighter-palette-komplet/DSC06393

DSC06396

IMG_3263

Beklager det lange indlæg, men det synes jeg de havde fortjent. Jeg har fundet mit nye go-to mærke, jeg håber folk får øjnene op for dem, for de har virkelig kvalitets-makeup!


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *