fbpx

DARPHIN VETIVER STRESS RELIEF ESSENTIAL OIL & OIL MASK

reklame

Hej my loves! Nu udvider Darphin sin Essential Oil Elixirs kollektion med Stress Relief Detox Collection, der består af Vetiver Essential Oil Elixir og Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask – to nye produkter der byder på en oplevelse af absolut sindsro samt synlige resultater.

Vetiver Essential Oil Elixir 15 ml – 499 kr: Angst, depression, udbrændthed, men også forurening, miljø, temperaturændringer… Stress er overalt og har en synlig effekt på din hud. Denne olie er ligesom en ferie for din hud og dit sind. Denne genoprettende og stress lindrende ansigtsolie indeholder 99% ingredienser af naturlig oprindelse og kombinerer essentielle olier med beroligende blomsterekstrakter, for øjeblikkeligt at lindre huden og styrke dens barriere.

 • Vetiver: Kendt for sine beroligende og hudfornyende egenskaber særligt til hud med tendens til at blive irriteret. Er med til at nære huden, fremme dens udstråling og give den en sund glød.
 • Fransk lavendel: Dens beroligende egenskaber er med til at fremme en god søvn og styrke hudens forsvar mod aggressorer.
 • Geranium: Kendt for sine kraftfulde evne til at opløfte sindet og lindre stress. Er med til at lindre huden og fremme dens udstråling.
 • Merlan: Dens beroligende effekt på krop og sjæl hjælper med at lindre huden.

Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask 50 ml – 499 kr: Vedvarende stress får huden til at se træt ud og kan svække hudbarrieren og dens evne til at reparere sig selv. Olie-masken fra Darphin er genoprettende og fyldt med gyldne blomsterblade og en blanding af essentielle olier fra vetiver, fransk lavendel, geranium og merian, som er nøje udvalgt til at lindre og nære huden, fjerne følelsen af stress samt efterlade den med strålende og sundt udseende.

Fordele:

 • Fjerner øjeblikkeligt effekterne fra miljø, daglige påvirkninger og manglende søvn.
 • Nærer huden og efterlader den smidig.
 • Lindrer øjeblikkeligt huden og efterlader den komfortabel.
 • Giver øjeblikkelig glød.
 • Forkælende og beroligende aroma lindrer følelsen af stress.

Anvendelse: 

 • Anvendes to til tre gange om ugen.
 • Den rige gel nærer huden. Fordel et tykt lag på ren, tør hud. Lad sidde i 10 minutter.
 • Skyl af med vand.
 • Den ultralette mælke konsistens detoxer huden.

Hvis der er nogen der er den perfekte forsøgskanin til de her produkter – så er det mig. Jeg stresser mere end nogensinde lige for tiden og jeg kan mærke det både psykisk og fysisk. Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde har haft det sådan her før, så det er egentlig det perfekte tidspunkt for mig, at teste produkter som disse. Det er nemlig rigtigt, at det kan ses i ens hud, når man har stress. Mange slår ud eller kæmper med uren hud.Det er første gang jeg prøver noget fra Darphin. Jeg har svært ved at bedømme masken fuldt ud, da der kun var til én gang eftersom det er en deluxe størrelse. Men den har en sjov konsistens, føles super lækker at smøre på huden og nem at arbejde med. Den føles slet ikke som en olie og når du vasker det af, så transformerer konsistensen sig og jeg har aldrig mærket noget lignende! Det er virkelig sjovt. Det dufter og føles som om man er i et spa og giver en rigtig lækker oplevelse. Den efterlader huden blød og lækker, men jeg kan selvfølgelig ikke sige noget om langvarige forandringer.

Den helt almindelige olie er jeg også ret glad for. Den har jeg kunne teste lidt mere i dybden og den fungerer rigtig godt. Jeg har tør hud og den har haft godt af at blive forkælet! Jeg har hørt at den har hjulpet mange med deres rødme og akne + ar  hvilket jeg godt kan sætte mig ind i. Både pga. ingredienserne, men også fordi den virkelig beroliger huden og gør den blød og glat.  Den er heller ikke lige så fedtet og ubehagelig, som mange olier kan være. Jeg er meget kræsen på det punkt og jeg er virkelig imponeret. Den dufter fantastisk og da man skal bruge meget lidt af gangen, så kommer den til at holde i lang tid, hvilket er en kæmpe bonus, da den koster en sjat.

Det er meget dyre produkter og hvis ikke man har råd til begge, så er det helt forståeligt. Jeg synes personligt ikke det er nødvendigt. De gør det samme og indeholder mange af de samme ingredienser. Så tag stilling til om du er mere til en maske eller helt almindelig olie og vælg derudfra.

Begge produkter kan købes hos førende hudplejeklinikker og spaer.


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter | Snapchat 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *