fbpx

DE PERFEKTE SOMMER PRODUKTER FRA E.L.F – ANMELDELSE OG SWATCHES

reklame

Hej my loves! Hvis I følger mig på de sociale medier, så ved I, at jeg er kæmpe e.l.f fan! De har nogle af de bedste produkter, til virkelig gode priser. De sidste par år har de uden tvivl sparket røv, og fået en masse anerkendelse – som de har fortjent. Jeg har et par produkter som jeg har testet i noget tid. De er ikke nye, men simpelthen ting, som jeg ikke har prøvet endnu. Og så er de perfekte her til sommeren!e.l.f Beautifully Bare Total Face Palette: Denne tre-i-en-palet med bronzepudder, highlighter og to rouger skaber et fejlfrit look, der er både smukt og naturligt. Denne letvægtsformel er perfekt til at forme ansigtet og give det et blødt og naturligt udseende. Med en blanding af både mat finish og shimmer kan du opnå et professionelt look hver gang.

For det første har paletten simpelthen det smukkeste design – luksuriøst og elegant. Jeg har længe været interesseret i at prøve den, jeg synes farverne er on point og perfekt her til sommer! Jeg blev ikke skuffet. Det er en meget naturlig palette, som alle kan bruge. Køb den her.e.l.f Blush i farverne “Peachy Keen” og “Twinkle Pink”:  Elf er især kendt for deres blushes – og det er der en grund til! De har et kæmpe udvalg af farver, så der er noget for alle. En ting jeg virkelig sætter pris på, er at de ikke er alt for pigmenteret. Man kan hurtigt komme til at putte for meget blush på, men med de her kan du bygge dem stille og roligt op indtil du har den ønskede effekt. Det er næsten umuligt at fejle! Desuden koster de kun 27 kr (normalt 45 kr), hvilket er crazy.  Der er en smule glimmer i de to farver jeg har, men det gør mig ikke noget. Det giver bare en smuk glød, men uden der er kæmpe glitter bomber i hele ansigtet. Køb dem her.e.l.f Moisturizing Lipstick i farven “Part in the Buff”:  En virkelig lækker og fugtgivende læbestift, der er tilsat shea og A-, C- og E-vitamin, der plejer og fugter. Kommer også i mange smukke farver, jeg valgte selvfølgelig en flot nude! Den holder rimelig godt, men går af når man spiser/drikker ligesom alle andre læbestifter. Køb den her.e.l.f. Lip Lacquer i farven “Natural”:  En lipgloss som giver maksimal farven, hvilket jeg foretrækker. Formlen er tilsat E-vitamin og er blød, lækker og fugtgivendeDen er ikke alt for klistrende og er meget behagelig at have på læberne. Du kan sagtens bruge den alene, da den er så pigmenteret! Jeg er utrolig imponeret endnu engang. Jeg er så kræsen, når det gælder lipgloss, men e.l.f har bestået testen! 😉 Køb den her.Det var dem alle! Jeg bliver sjældent skuffet over e.l.f produkter, så det kommer ikke bag på mig, at jeg kan anbefale dem alle. Jeg synes det er fantastisk, at man kan få så gode nogle makeup produkter til de penge. Jeg synes helt klart I skal tjekke dem ud, de har endda sommerudsalg i øjeblikket:  https://www.elfcosmetics.dk/product-category/outlet/

Swatches:

“Beautifully Bare Total Face Palette”.Blush i farverne “Twinkle Pink” og “Peachy Keen” Moisturizing Lipstick i farven “Part in the Buff” og Lip Lacquer i farven “Natural”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *