fbpx

DELILAH COSMETICS HOS LOOKFANTASTIC!

reklame

For nogle måneder siden afslørede jeg, at MAC var landet hos min favorit hjemmeside www.lookfantastic.dk (som jeg desuden er ambassadør for) og nu er det skønne makeup brand Delilah Cosmetics også landet hos dem – YES!

De har simpelthen de smukkeste makeup produkter, de er dog en anelse dyre, men for det meste alle pengene værd. Jeg har før i tiden prøvet lidt fra deres brand, men ikke nok til at kunne danne mig en mening. Jeg har denne gang fået testet 3 andre produkter, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om!

I kan finde alle produkterne HER.DELILAH PURE LIGHT COMPACT ILLUMINATING POWDER – AURA: En rigtig smuk pudder, som lysner og fremhæver dine bedste træk. Det er en highlighter, der giver “glowing, lit-from-within” looket, som er ultra populært. Pudderen komplimentere alle hudfarve og er  utrolig blød og nem at blende. Der er forskellige nuancer (rose gold, fersken og lavendel), som neutraliserer og giver et rigtig smukt resultat. Jeg er personligt helt vild med den. Jeg elsker denne form for produkter, især fordi jeg har tør hud og det giver altså bare lidt ekstra til ens makeup look! Den koster 300 kr, men er uden tvivl pengene værd. Og så er designet simpelthen så luksuriøst og smukt. Køb den HER.

DELILAH COLOUR INTENSE CREAM LIPSTICK – FLIRT: Læbestiften kommer i mange smukke farver, og som navnet påstår, er det en meget intens og cremet læbestift, hvilket er min favorit! Den er så behagelig at have på læberne, pigmenteret og indeholder blandt andet Vitamin E. Endnu engang er pengene godt givet ud. Køb den HER.DELILAH VOLUMISING AND DEFINING MASCARA – CARBON: Jeg tror det her er den smukkeste mascara jeg ejer. Jeg kan ikke engang få mig til at pakke den væk i en af mine skuffer. Det er det jeg synes er kendetegnet ved Delilah – alle deres produkter er så luksuriøse og smukke at se på. Okay, nok om det! Denne mascara giver dine vipper et ordentligt løft, volumen og et rigtig flot krøl. Alt i en, hvilket jeg ikke så tit oplever. Den holder hele dagen, smitter ikke af eller efterlader grimme pletter under øjnene. Win-win! Jeg vil dog sige, at man sagtens kan finde lige så gode mascaraer hos Maybelline eller L’oreal (mine favoritter er Big Shot og Lash Paradise), jeg synes 212 kr for et produkt, der holder max 3 måneder, er rimelig dyrt. Men jeg er også typen, der ikke køber særlig mange high-end mascaraer, netop fordi der så mange gode fra billigere brands! Dog er denne fra Delilah helt fantastisk og hvis ikke du har noget imod at bruge en god sjat penge på den, vil jeg 100% anbefale den. Køb den HER

Det var det hele! Hvor er jeg glad for, at jeg kan shoppe deres fantastiske produkter hos LF – der er desuden mange flere spændende nyheder på vej … 😉

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *