fbpx

DET HER PRODUKT ER NØGLEN TIL SMUK OG NATURLIG MAKEUP!

Hej my loves. Jeg har et produkt i min kollektion, som jeg altid bruger – uanset hvad. Jeg har jo en meget stor makeup kollektion og jeg tester nye produkter hver dag. så det er ikke tit jeg kan bruge de samme produkter om og om igen. Men lige den her bruger jeg altid. Og det er simpelthen fordi den forvandler min makeup. Det er virkelig svært at beskrive og sætte ord på, hvad det er den præcist gør, men det er magisk.

Jeg tror jeg har omtalt produktet før, jeg har den i hvert fald på min “Shop My Favorites” side. Produktet jeg snakker om er Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Måske I har hørt om det før, det er meget omtalt. Så hvad er det egentlig? Mange tror det er endnu en liquid highlighter – men der tager de fejl. Nogen tror det er en foundation – det er det heller ikke.

Det er faktisk svært at beskrive, for det er ikke rigtig noget man har set før. Jeg forstår godt mange tror det er en liquid highlighter, for det giver en glød. Men der er hverken glitter eller shimmer i. Det er som at tilføje et digitalt filter til et fotografi. Der er en grund til, at “Flawless Filter” indgår i navnet, for det er sådan det fungerer.

Man får den smukkeste glød, som ligner, at det kommer fra ens egen hud og ikke et makeup produkt. Det kan bruges under og over foundation. Man kan sådan set påføre det overalt, men ellers der, hvor man normalt påfører highlighter. 

Der er i alt 7 farver, hvis ikke den matcher 100%, gør det ikke så meget. Den koster omkring 254 kr og er alle pengene værd. Din hud kommer til at se utrolig sund ud og meget naturlig. Den giver liv til ansigtet og gør bare, at ens makeup er smukkere end nogensinde!CHARLOTTE TILBURY Hollywood Flawless FilterHar nogen af jer prøvet den?


FØLG MIG PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bloglovin’ Facebook | Instagram | Twitter |  Snapchat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *