fbpx

EKSKLUSIV RABAT / EFTERÅRS MAKEUP – SPAR PENGE!

Hej my loves! Jeg snakker meget om Rabble og deres lækre rabatter – og det er med god grund! Fx kan du finde flere forskellige eksklusive rabatter til Cocopanda, som er en hjemmeside, hvor du kan få ALT. Jeg elsker især deres makeup udvalg (hvem havde set den komme?), så selvfølgelig er jeg nødt til at dele det med jer, så I kan spare penge! Jeg vil også lige sige, at Rabble har mange andre eksklusive rabatter til de mest populære hjemmesider, så det synes jeg helt klart I skal tjekke ud 🙂  Jeg elsker at markere denne årstid ved at finde/købe makeup i alle efteråretes smukke farver. Nu er det også “tilladt” at gå med mørk læbestift og dramatisk makeup – ENDELIG!

rabble1. NYX Highlight And Contour Wonder Stick Universal 2. The Balm Nude’Tude Eyeshadow Palette 3. The Balm Girls Lipsticks Amanda Kissmylips 4. NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen 5. NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam

Jeg har udvalgt mine favoritter, som jeg 100% kan anbefale og som lige nu er sat ned! Øjenskygge paletten fra The Balm er mega pigmenteret og har både neutrale farver til every day, men også mørkere og mere ‘dramatiske’ farver (i hvert fald for nogen). Du kan lave flere forskellige looks og jeg synes den er passende her til efteråret! Jeg behøver vidst ikke at snakke meget om læbestifterne, udover at kvaliteten er i orden og du helt klart vil passe ind med årstiden! Selvom det ikke er sommer mere, er contour stadig vigtigt og super populært, så det må vi endelig ikke glemme! Jeg elsker denne stick fra NYX, super cremet og nem at blende. Hvis du er begynder eller har svært ved contour, så er dette produkt perfekt. Det er noget af det nemmeste at arbejde med og den former virkelig dit ansigt. Der følger endda en highlighter med til at lysne det hele – win win!

EKSKLUSIV kode: få 15% rabat hos Cocopanda, gælder på køb over 50 kroner og ikke på i forvejen nedsatte varer! http://www.rabble.dk/tilbud/fa-15-rabat-pa-kobet-hos-cocopanda-eksklusiv-10607

Klik her for Rabble’s andre lækre rabatkoder til Cocopanda: http://www.rabble.dk/cocopanda-rabatkoder-2398


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *