fbpx

ELIZABETH ARDEN “GELATO CRUSH COLOR COLLECTION” ANMELDELSE

reklame

Hej my loves! Elizabeth Arden er ude med en masse nyt makeup og jeg har brugt en del tid på at teste det. Jeg viste det frem for jer på snap og insta for noget tid siden og nu er jeg endelig klar med en anmeldelse!

Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet særlig meget fra Elizabeth Arden, når det kommer til makeup, men det har altid interesseret mig. Da jeg så de nye produkter, kunne jeg ikke lade være med at være helt oppe at køre – de ser så smukke ud og jeg synes virkelig det er en god kollektion. Der er alt fra blush, lipliners, læbestifter osv.Jeg har været så heldig at modtage størstedelen, hvilket gør det nemmere for mig at lave en konkret anmeldelse, så det sætter jeg stor pris på! Nå lad, os komme i gang:

Plush Up Gelato Lipstick 230 kr: Formlen giver bløde og behagelige læber med et smukt strejf af farve. Forkæl læberne med 20 nye fantastiske farver, og med en uimodståelig duft, der giver lyst til at påføre læbestiften igen og igen! Praktisk påføring, der passer perfekt til kvinden på farten.

 • Peptider og hyaluronsyre: Udglatter, plejer og giver mere fylde.
 • Sheasmør: Beskytter, blødgør og fugter huden.
 • A-og E-vitamin samt rosmarinekstrakt: Rig på antioxidanter, der holder læberne bløde og behagelige.
 • Filmformere: Får formlen til at glide let over huden, og får fugt og farve til at holde endnu længere.

Plump Up Lip Liner 185 kr: Fugtgivende og cremet formel, der tegner læberne op. Lip Lineren definerer læberne og får læbestiften til at holde endnu længere, samtidig med at fine linjer omkring munden mindskes. Duoapplikatoren  garanterer en perfekt udtoning og påføring takket være silikone spidsen.

 • Peptide: Gør læberne fyldigere og mere ungdommelige.
 • Filmformere: Giver en let påføring, og får farven til at holde endnu længere.

Cool Glow Cheek Tint 300 kr: Let og vandbaseret geléformel, der fremhæver og definerer kinderne. Giver et smukt strejf af farve og en naturlig glød. Den luksuriøse formel virker kølende på huden og tones nemt ud. Resultatet er en sund og smuk glød. Det praktiske etui er designet til at garantere en passende produktmængde ved hver påføring.

 • Hyaluronsyre, æble-,vandmelon-og linseekstrakt: Fugter og blødgør øjeblikkeligt huden.
 • Wu Zu: Giver en smuk og sund glød.
 • Ceramider, C-,D-og E-vitaminer og svampeekstrakt: Styrker hudens naturlige kollagenproduktion, mindsker fine linjer og rynker samt giver en fastere hud.
 • Vandopløselige pigmenter: Fordeler farven jævnt og ensartet.
 • Fucogel og flydende polymerer: Skaber en let og behagelige konsistens og får farven til at holde endnu længere.

Swatches:

Cool Glow Cheek Tint: 

Det var en anelse tricky, der er langt større forskel i virkeligheden, og så ser det altså anderledes ud, når man bruger dem i ansigtet. Man kan selv styre, hvor pigmenteret de skal være. De kan nemt bygges op, alt efter, hvad man gerne vil have – hvilket jeg synes er fantastisk. Det var svært at fange på billeder og mine swatches blev ikke særlig kønne, men sådan er det!

Det ses ikke rigtig på billederne, men de har det flotteste skær, de lever op til deres navn ‘glow’, og det ser SÅ smukt og sundt ud på huden. Jeg er virkelig overrasket over, hvor glad jeg er blevet for dem. Jeg er normalt ikke til den slags produkter, men dem her kommer jeg til at bruge tit!

Fra venstre til højre:  Pink Perfection 02, Coral Daze 01 og Berry Rush 04.Plush Up Gelato Lipstick: 

Fra venstre til højre: Rose Macaroon 03, Red Velvet 18 og Cherry Up! 17. De er som sagt ret sheer, det er normalt ikke det jeg går efter, når det kommer til læbestifter, men jeg synes faktisk de er rigtig flotte. De kan også bygges op, alt efter, hvor intenst man vil have dem. De er lavet til kvinden på farten og det giver god mening, når man har prøvet dem. Rigtig smukke! Plump Up Lip Liner:

Fra venstre til højre: Vintage Pink 04, Fuchsia Burst 06 og Fire Red 06. Uden tvivl nogle af de bedste lip liners jeg nogensinde har prøvet! Jeg skal have fat i flere farver, for de er simpelthen lækre. Det var alt – hold da op! Jeg er imponeret over alle produkterne, hvilket i sig selv er ret stort. Elizabeth Arden har gjort det rigtig godt og har givet mig lyst til at prøve mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *