fbpx

ESSENCE MAKEUP – MINE FAVORITTER!

Hej my loves! For et godt stykke tid siden modtog jeg en pakke med en masse Essence produkter og dem har jeg selvfølgelig testet. Det er første gang jeg har fornøjelsen af at prøve deres makeup osv, så det har været virkelig spændende! Det er vildt populær i USA og er endelig meget nemmere at købe her I Danmark.

Jeg har prøvet en af deres børster, negleprodukter, læbepomade, bronzers, blush, øjenskygger, eyeliner, læbestift og mascara, så jeg har kunne få en god følelse af deres produkter generelt. Essence er vildt billigt, men helt fantastisk kvalitet, så man tror det er løgn. Jeg var mundlam efter jeg testede dem første gang og jeg er nu fuldstændig forelsket og er slet ikke i tvivl om , at det er mit nye favorit mærke! Deres design er cute, ikke det mest luksuriøse, men det gør mig ikke noget overhovedet. Alting er pigmenteret, nemt at arbejde med og blender som en drøm.Mine ‘produkter-jeg-ikke-kan-leve-uden-og-som-alle-burde-eje’ (uden at overdrive hæhæ):

Der er en farve i ‘highlighter’ paletten (den første til venstre), som er ret mørk (i forhold til at det er en highlighter), det ligner mere en bronzer farve og det gav mig den idé, at bruge den som det i stedet for og det virkede helt perfekt på min lyse hud. Det så virkelig flot ud og det kunne ikke gå galt og jeg endte ikke op med en orange farve over alt- I love it! De to andre er også fantastiske – rigtig smukke på huden.Der er også en helt normal mat bronzer, med det flotteste mønster. Jeg var bekymret for, om jeg kan bruge den, men det kan jeg sagtens og den er heldigvis ikke alt for pigmenteret, så man ligeså stille kan bygge den op, uden at bruge for meget. Det er det jeg foretrækker ved bronzers. Essence har virkelig imponeret mig med alle deres produkter, men især dem til ansigtet! Endnu et ansigtsprodukt – ‘Essence Mosaic Blush’. Giver den smukkeste glød og er ikke alt for voldsom. Jeg er SÅ kræsen, når det kommer til blush, men den her har jeg forelsket mig i. Man ender ikke op med at ligne en klovn, og så ser ens hud bare utrolig sund og frisk ud. Ugh, jeg kan ikke få nok!Deres “volume stylist 18h curl & hold mascara” er simpelthen den bedste jeg nogensinde har prøvet. No joke! Jeg har aldrig set mine vipper så flotte før, selv min mor kommenterede det. Jeg har heller ikke brugt andet siden og jeg kan slet ikke slippe den. Det er en jeg synes alle burde have fingrene i! Essence er faktisk også ret kendt for deres øjenskygger. Jeg har prøvet de 4 af dem og kunne godt lide dem. Jeg vil ikke sige de er de bedste i hele verden og at de slår nogle af mine high-end paletter, MEN jeg er faktisk ret vild med dem. Meget bedre end fx L’oreal øjenskygger. Det her er en meget neutral palette, hvilket jeg elsker. De har selvfølgelig mange flere at vælge i mellem og andre slags med flere farver, De er bløde og lækre og blender nemt. Thumbs up herfra!Det var alt! Jeg synes helt klart I skal tjekke Essence ud, hvis ikke I allerede har gjort det. Jeg har sagt det 100 gange, men jeg mener det helt seriøst, når jeg siger, at jeg er smask forelsket og SÅ klar på at prøve flere ting. Jeg forstår godt, hvorfor det er så populært! Har I nogle spørgsmål, så smid endelig en kommentar <3


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *