fbpx

GOODIEBOX MARTS 2017

Hej my loves <3 Som I kan se, er jeg begyndt at modtage goodiebox igen og selvfølgelig vil jeg rigtig gerne dele det med bloggen! Så det kan I godt forvente hver måned. Denne gang indeholder den 5 produkter, hvor 4 af dem er full-size, hvilket er ret vildt! Det er jeg meget imponeret over. Virkelig fede mærker og så er jeg altså helt vild med selve kassen!

Produkter:

Karamameju Love Face Mist: En af mine favoritter! Den har en duft af roser, som er fugt-boostende hudpleje og velvære i et og samme produkt. Man kan bruge den som toner eller bare til at friske ansigtet op i løbet af dagen. Alle ved, at jeg besat af sådan nogle produkter. Jeg kan simpelthen ikke undvære dem! Kunne ikke blive andet end glad, da jeg så den og jeg har brugt den konstant.

Maria Nila Cream Heat Spray: Endnu et virkelig lækkert produkt, denne gang til håret. Den beskytter farvet hår, beskytter mod varme og UV og gør håret blødt og lækkert! Jeg er så dårlig til at bruge hårprodukter, det har aldrig været noget jeg er gået op i, men det har ændret sig og især dette produkt er jeg blevet ret glad for. Produktet er som alle andre Maria Nila produkter 100 procent veganske. Sådan!

Grown Alchemist Hydra-Repair Day Cream: Yesss, min tørre hud takker! Det er en full-size dagcreme, som koster næsten 300 kr, hvilket jeg blev meget overrasket over. For mig gør det alene goodieboxen det hele værd! Den indeholder blandt andet beroligende kamille og den efterlader din hud silkeblød. Desuden gennemfugter den huden helt uden at fedte og er derfor perfekt til at påføre både morgen og aften, enten for sig selv eller inden makeup. Det er det jeg altid forlanger. Jeg HADER cremer, der fedter og føles ubehagelige at have på. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meg jeg elsker den her.

ClEAN Lovergrass: Clean har de mest fantastiske dufte, så jeg var helt oppe at køre over den her. Det er en roll on 5ml, og hold nu op, hvor dufter den godt! Perfekt til sommer.

Starskin Glowstar, Foaming Peeling Perfection Puff: Endnu en af de mærker jeg er helt vild med. Den fjerner døde hudceller, mindsker fine linjer og booster din glød. Jeg har endnu ikke prøvet den, men jeg glæder mig! 

5 helt fantastiske ting. Denne måneds goodiebox har en værdi på 843 kr, hvilket jo er fuldstændig crazy. Et medlemskab koster 169 kr. pr. måned, inkl. håndtering og forsendelse – det siger vel det hele? 100% pengene værd og mere til. 

Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *