fbpx

GOSH MIX & FIX COLOUR DROPS & METAL EYES

reklame

Hej my loves! Gosh udkom for noget tid siden med nye produkter, hvilket jeg altid synes er utrolig spændende. “Mix & Fix Colour Drops” er ultra pigmenteret farvejusteringsdråber, der kan ændre tonen i flydende makeup eller lotions. Der er 4 i alt og de gør alle sammen forskellige ting. Jeg er vant til at se sådan nogle produkter, der enten lysner ens foundation eller gør den mørkere (som også er i denne kollektion). Det gør jeg brug af HELE tiden og har tit anbefalet det.

Jeg har modtaget 2 farver, og dem vil jeg selvfølgelig fortælle jer om!

Gosh Mix & Fix Colour Drops 001 Light -169,95 kr: lysner foundation og concealer til den ønskede farve. Uden parfume og parabener. Det er et af de produkter, som jeg aldrig kan undvære, fordi jeg altid har svært ved at finde en foundation, der er lys nok og det er nu blevet ti gange nemmere. Det tager 2 sekunder at blande og så passer farven.

Gosh Mix & Fix Colour Drops 002 Green – 169,95 kr: neutraliserer røde undertoner. Tilføj et par enkelte dråber i primer, under foundation, eller dup direkte på små røde hudirritationer. Uden parfume og parabener. Har du en bums, døjer med rødme eller rosacea, så kan produkter som disse hjælpe med at neutralisere og det gør en kæmpe forskel, når ens foundation og resten af makeuppen er på. Det er ikke alle, der virker lige godt, så det er muligt man er nødt til at prøve fra forskellige brands. Jeg lagde dog mærke til at den fra Gosh er en af de bedste jeg har prøvet indtil videre!Der er 2 farver mere, men som jeg ikke har prøvet og derfor ikke kan fortælle jer om, men hvis I er interesseret i at gøre jeres foundations mørkere, så er der mulighed for det HER.  Der findes også en lilla, som neutraliserer gule undertoner, den kan I finde HER.

Til sidst, men ikke mindst: Metal Eyes! Smukke eyeliners, der har en vandfast, blød og cremet tekstur, som gør at den er let at tone ud. Den kan bruges på den våde kant, men også som indramning af øjet. Du får en flot metallic finish, som holder op til 24 timer uden at drysse eller tvære ud. Jeg er helt vild med farverne, jeg er stor fan af metallic eyeliners, jeg synes de er SÅ flotte på vandlinje, især de mere brune farver. Jeg er blevet utrolig glad for dem og skal uden tvivl have fat i flere. Jeg har blandt andet et godt øje til farven 005 Turquoise, så flot!

Jeg har farverne 002 Moonstone og 004 Silver Stone.  Min favorit er uden tvivl Moonstone, det er ikke tit jeg bruger sølv eyeliners, men det gør den ikke mindre smuk. De koster 99,95 kr.Jeg vil anbefale dem alle, uden at tøve.  Gosh har endnu engang gjort det helt fantastisk, og jeg synes de alle er værd at tjekke ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *