fbpx

Haul part 1

Hej beauties! Jeg har shoppet amok og venter på SÅ meget makeup, derfor laver jeg haul – delt op i flere dele, fordi der simpelthen er for meget!

IMG_7292

Det første er to ting fra Too Faced, som jeg fik i fødselsdagsgave. Den ene er en hjerteformet blush  (mega cute) og den anden er en løs pudder, som hedder “primed & poreless” – det kan vi lide!! De er købt på www.beautybay.com, men af en eller anden grund kan jeg ikke længere finde dem derinde, sorry guys!

IMG_7216

IMG_7310

 

Så købte jeg nogle lækre ting fra Maybelline, på en amerikansk hjemmeside, for her i DK sælger de alt til overpris – hver en ting har kostet 40-50 kr, hvor de koster 100+ i Matas.

Det er noget af det mest populære Maybelline har – en pudder og concealer fra Fit Me kollektionen og så deres Baby Skin instant pore eraser primer, kan godt sige jer: hvis I ikke ejer dette endnu, GO!! Det er et must.

IMG_7312

Så købte jeg også 2 læbestifter. Calvin Klein læbestiftet fik jeg dog gratis! (Beklager de grimme swatches) De dufter SÅÅÅ godt, jeg kan slet ikke lade være med at sniffe til dem, jeg har aldrig oplevet noget lignende! Købte også en Becca Lipgloss – troede aldrig jeg ville komme til at eje noget fra det mærke af, for normalt er det rimelig dyrt. IMG_7300

IMG_7301

 

 

Så købte jeg en highlighter. Det var faktisk den jeg startede ud med at ville købe, havde ikke regnet med, at skulle have alt det andet haha .. Kan vi lige snakke om, hvor skide flot den er?? Har slet ikke lyst til at bruge den, fordi den er så smuk – I like!

IMG_7298

Så købte jeg dette lækre makeup kit fra Benefit (mit yndlings mærke!!), med nogle af deres mest populære ting og jeg er simpelthen forelsket. Det er det sødeste design! Vil lige tilføje at Benefit og Benefit Denmark likede mit instagram billede – bedste øjeblik i mit liv (var så glad haha)

IMG_7235

IMG_7240

Så købte jeg to makeup børster som I kan se på det første billede, og to single eyeshadows. En fra Benefit og en fra Makeup Revolution – MEGA pigmenterede!

Til sidst, men ikke mindst: øjenskygge palette! Cute design og så er det bare nogle gorgeous farver holy shit. Glæder mig til at lege med den!

IMG_7297

 

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *