fbpx

HAUL PART 2

Så kom der lidt flere af de ting jeg har bestilt, så nu er det tid til part 2 af mit haul, og jeg advarer: jeg kom til at gå lidt amok med læbeprodukter. Det gik slet ikke op for mig, hvor meget af det jeg havde købt, før jeg havde det hele samlet .. Ups! Jeg har haft en eller anden læbestift/lipliner obsession denne måned. Men man kan jo heller ikke eje for mange læbestifter!

Her er det hele samlet og jeg er in love! Der er 8 NYX lip liners og de er simpelthen de bedste!! Selvom nogle af farverne kan se lidt unaturlige ud, så er det faktisk slet ikke tilfældet. Når først man putter det på læberne ser det ud som det skal. Forresten har jeg ikke lavet swatches, men hvis I er interesserede og gerne vil have nogen, så efterlad endelig en kommentar, så skal jeg gerne gøre det!

IMG_7613

 

 

Liquid lipsticks! I hvert fald de to første, den sidste er en lipgloss. Er in love! Det er lige mine farver, og jeg kan simpelthen ikke få nok af dem. Den første er en liquid lipstick fra Sleek, i farven “Birthday Suit”, nummer to er fra mit yndlings mærke Gerard Cosmetics og den tredje er fra Becca!IMG_7618

 

Denne læbestift er også fra Gerard Cosmetics i farven “Buttercup”, og jeg er SÅ glad for den, har næsten gået med den hver dag!

 

IMG_7614

 

Så er der denne fra Sleek .. Og jeg er faktisk skuffet. Den så sådan ud, da jeg modtog den og farven er off og ikke særlig pigmenteret Oh well!

 

IMG_7616

 

Denne læbestift er faktisk fra Rimmel’s Kate Moss kollektion og det er nummer 14. Den er så smuk, jeg har aldrig prøvet deres læbestifter, var positivt overrasket!

IMG_7624

Så er der mine NYX lipliners, jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg har kunne leve uden dem .. De er fantastiske!

IMG_7615

 

De sidste er NYX’ Butter Gloss & Soft matte lip cream – mega pigmenterede, man behøver ikke at bruge en læbestift under dem.

Navnene i rækkefølge: Fortune Cookie, Tokyo x 2, Apple Strudel og Eclair!

 

IMG_7617

 

Til sidst er disse makeup børster fra Real Techniques, nu har jeg dem alle, så de var de sidste jeg manglede i min “samling”. Skønne børster!

IMG_7623

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *