fbpx

L.A GIRL STROBING POWDER

Hej my loves! En af mine favorit mærker L.A Girl er udkommet med highlighters! Jeg har hørt nogle gode ting om dem og så elsker jeg, at de kommer i mange forskellige farver. Der er både til lys, medium og mørk hud – YESSS! Det er et kæmpe plus for mig. Jeg har afprøvet farven “120w”. Det er den lyseste af dem alle. Først og fremmest er jeg nødt til at nævne det smukke design. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker, alt hvad der er guld, men det virker rigtig luksuriøst og og lækkert. Selvom det er et af de billigere mærker, har de altså styr på deres produkt udseende. DSC07451Det her er nok en af de bedste highlighters jeg har prøvet. Både drugstore og high end. Sindssygt pigmenteret, man kan gå med det naturlige look og bare bruge en smule eller bygge den op og give den maks gas. Det er et produkt alle kan bruge, selv dem der ikke er til de vilde glowy metalliske highlighters. Den holdt hele dagen, efter 14 timer var den stadig på huden og var ligeså smuk, som da jeg påførte den. En ting jeg er nødt til at nævne igen, er deres shade range. De har tænkt på alle hudfarver. Mange af de store kendte mærker kan ikke engang finde ud af det. Og jeg har lagt mærke til, at de gør det med alle deres produkter (deres populære concealer, foundation etc), de har simpelthen imponeret mig. Top kvalitet og jeg kan ikke anbefale dem nok! Køb den her.

Køb alle L.A Girl produkter.
DSC07452Swatch:

Jeg vil lige sige, at på billedet ser den ikke ud af så meget, men i virkeligheden er den sindssygt flot og vildt pigmenteret! Det er rigtig svært at få med på et billede, så keep that in mind.IMG_3773

Det var det! Super fed highlighter, jeg har brugt den meget og den kommer til at ligge ved mine favoritter 🙂


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *