fbpx

LÆR MIG AT BEDRE AT KENDE! SPØRGERUNDE

Hej venner, denne gang er det blevet tid til at svare på spørgsmål – så kan I også at lære mig bedre at kende!

1. Hva er ditt drømmereisemål og hvorfor? Jeg vil vildt gerne til New York, har altid været utrolig fascineret og jeg har aldrig rigtig været ude at rejse, udover da jeg var lille. Og så er jeg ikke god til varme lande, så New York er perfekt til mig, haha!

2. Hva er ditt favorittmerke/favorittdesigner og hvorfor? Jeg har egentlig ikke en favorit. 

3. Hvem var den siste du sendte melding til og hva skrev du? Jeg skrev frem og tilbage med Origins, jeg skulle lige have nogle ting på plads .. Glæd jer 

4. Hvilke er dine favorittbutikker på nettet? Den første er helt klart ASOS, hvor jeg med Rabble, kan finde fede rabatkoder, hver gang jeg handler, nummer to er Nelly (her kan du også finde fede rabatkoder via rabble), der har rigtig mange fede ting og den tredje er helt klart feelunique (findes også på Rabble). 

5. Hva skulle du ønske at du var bedre til? Jeg ville ønske jeg var mere kreativ, det har aldrig været min stærke side!

6. Hva er livretten din? Spaghetti Carbonara .. Don’t judge me! 

7. Hva ville du gjort med pengene dersom du vant 1 million kroner i lotto? Købe masser af makeup, donere til dyrevelfærd og give nogen til min skønne mor 

8. Hvilken tv-serie eller film skulle du ønske at var livet ditt? Gossip Girl .. Ja tak!

9. Hvilken by har du aller mest lyst til å bo i resten av livet ditt? New York, men hvis vi skal holde os til virkeligheden, så ville Brønderslev også være helt fint..

10. Hvilke sanger går på repeat på Spotify hos deg akkurat nå? Alt med Ariana Grande, især med hendes nye lækre album! 

rabble

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *