fbpx

Mac studio waterweight foundation – ny!

Så er den nye Mac foundation landet! Jeg er helt oppe at køre, det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Mac over alt på jorden, især deres foundations, så da jeg så den nye var udkommet, kunne jeg ikke få armene ned!

Den beskrives som fjerlet, superbehagelig, holder i mange timer, skjuler skønhedsfejl som fx synlige porer og fine linjer, og dækningen er nem at justere. Jeg har set diverse reviews og den har indtil videre fået gode anmeldelser. Dækningen skulle være light to medium, hvilket er det eneste negative jeg lige kan finde ved den .. Jeg kan godt lide en god dækkende foundation, men oh well! Men den skulle jo være nem at justere, så man i sidste ende får det eftertragtede “full coverage”, så mon ikke det går! Den skulle endda være bedre end Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, som jeg havde med i mit tidligere indlæg over favorit foundations (kan læses HER). Er virkelig spændt! Har I tænkt jer at prøve den?

05eb2016-a5d8-436b-85e1-213821a29525_MAC-WaterweightFoundationSPF30-sq.png

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *