fbpx

MAC VIVA GLAM TARAJI P.HENSON

Ny Viva Glam collab! Denne gang med Taraji P. Hensons. For det første, kan vi lige snakke om det smukke design? DAMN. Super smuk lyserød/rød farve som passer perfekt til læbestiften.

Det er en mat fuchsia med perlemor, som kan bruges alene eller under Lipglass fra samme kollektion. Siden 1994 er overskuddet fra salget af kollektionen M·A·C VIVA GLAM læbestifter og Lipglass gået ubeskåret til at støtte hiv- og aidsramte mænd, kvinder og børn i hele verden. Design i limited edition med Tarajis signatur.

Jeg elsker (som så mange andre) MAC’s læbestifter. De er super behagelige, virkelig pigmenterede og findes i flere 100 farver, så der er noget for enhver smag. Normalt er den her farve ikke en jeg selv ville vælge, men jeg har gået med den ligesiden jeg modtog den og er faktisk blevet helt forelsket. Yay!

Jeg har ventet med indlægget til de var udkommet (8 februar), så I alle kan få fat i den. Læbestiften koster 165 kr og lipglass koster 155.

Køb dem her:

Læbestift: http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/18524/46822/new-collections/viva-glam-taraji/lber/lipstick-viva-glam-taraji-p-henson/index.tmpl

Lipglass: http://www.maccosmetics.dk/product/shaded/18524/46823/new-collections/viva-glam-taraji/lber/lipglass-viva-glam-taraji-p-henson/index.tmpl DSC06963

IMG_3605


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *