fbpx

Makeup nyheder fra Revlon!

Nyheder fra Revlon – Juhuuu! Jeg elsker dette makeup mærke og føler lidt, at de er undervurderet i forhold til, hvor mange lækre produkter de har. Jeg har afprøvet 3 nye farver af deres liquid lipsticks og 2 contouring-sticks. Så spændende!DSC06941

Lad os begynde med deres Ultra HD Matte liquid lipsticks. Jeg ELSKER designet, virkelig sleek og lækkert. Siden lanceringen har serien været en så stor succes, at den nu udvides med 7 nye matte farver i støvede jord-og bærnuancer!

Detajler:

 • 100% voks-fri gelé-baseret formel
 • Pigmentrige intense matte farver
 • Ultra-let, fløjlsblød følelse på læberne
 • Fuld dækkeevne ved hver påføring
 • Uimodståelig duft af vanilje og cremet mango
 • Blød applikator giver en nem og hurtig påføring
 • Findes nu i 14 farvemættede nuancer

Jeg kan være 100% enig. De har en smuk finish, de er ikke ubehagelige at have på, ligesom mange andre liquid lipsticks og så er de meget pigmenterede. Jeg testede dem hver især en hel dag af gangen og de holdt ret godt. Det eneste minus er, at de smitter af og holder ikke igennem mad. Det er selvfølgelig noget at overveje, men jeg overlever nok. Det var bare vigtigt for mig at nævne, da jeg ved mange synes det er irriterende. Desuden er de altså ikke matte. Det kan godt være de reklamerer med det og at det står på dem, men det er de ikke.

De 3 jeg har prøvet har alle samme konsistens, så der er ikke nogen der er dårligere end de andre. Så jeg kan rigtig godt lide dem, men det er ikke nogen jeg vil bruge, hvis jeg skal have det til at holde en hel dag.

Farver: Forever, Kisses, Infatuation.

De swatcher ikke særlig pænt. Det er umuligt at få dem lige og de ser patchy ud – hvilket er det værste der kan ske ved liquid lipsticks. Men når du putter dem på læberne, er der intet at komme efter. De er fuldtdækkende, det ser ikke mærkeligt ud og man skal ikke gå over farven en million gange. So weird. Jeg laver altid swatches inden jeg bruger produkterne og da jeg først gjorde det med dem her, kunne jeg ikke lide dem. De var alt det en liquid lipstick ikke må være. Men så afprøvede jeg dem selvfølgelig på læberne og der var det helt fint, ingen problemer. Så keep that in mind! Bliv ikke snydt, de er rigtig smukke, når først de kommer på læberne.DSC06948

IMG_3514

Swatches efter 15 minutter. Jeg lod dem endda være på i 30 minutter og de så stadig sådan ud. Så nej de er ikke matte og tørre ikke 100%.

De udkommer i februar hos Magasin og Salling samt diverse webshops – de koster 119,-

Revlon introducerer også PhotoReady Insta-Fix Makeup – en praktisk let-anvendellig contouring-stick, der gør det nemt og hurtigt at fremhæve dit ansigts bedste træk. De er baseret på en lysreflekterende teknologi, der skaber en teint med et enkelt trin, hvilket jeg synes er meget spændende. Uanset om du ønsker at skulpturere det perfekte look, kamuflere mindre skønhedsfejl eller blot at opfriske makeuppen i løbet af dagen, så giver denne silkebløde lette formel dig en perfekt airbrushed finish.

Detaljer:

 • Formuleret med super-raffinerede pigmenter
 • Unik lysreflekterende teknologi, der skaber et professionelt retoucheret look
 • Praktisk, silkeblød stick for en nem og hurtig påføring
 • Ultralet konsistens, der er nem at blende og behagelig at påføre

Jeg har 2 farver: Shell og Natural Beige.  Shell er perfekt til at de steder, hvor du vil highlight og Natural Beige passer godt til mig, da jeg er så bleg, er det den perfekte contour farve. Hvis du IKKE er bleg, vil den være for lys til lige præcis den, men så kan du altid snuppe den der er mørkere. Der er i alt 4 hi-res farver. 2 lyse toner til at fremhæve og 2 mørke til at skabe skygge.

Jeg har nydt dem utrolig meget. De er så nemme at blende og ser virkelig smukke ud på huden.DSC06902

IMG_3493De udkommer i februar hos Magasin og Salling samt diverse webshops – de koster 109,-

Alt i alt nogle sindssyg lækre produkter fra Revlon, som jeg kan anbefale. Der er nogle ting jeg måtte nævne ved de 3 liquid lipsticks, men det gør ikke, at jeg ændrer mening med hensyn til, hvordan de er at have på. For de er nogle af de mest behagelige liquid lips jeg nogensinde har prøvet – fordi de netop ikke tørrer helt. Men hvis du køber dem her fordi de er matte og du går udfra de holder igennem mad og drikke, kys etc, så bliver du slemt skuffet. Det skal I selvfølgelig være opmærksomme på 🙂


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *