fbpx

MIN MORGEN RUTINE!

Min morgen rutine er nok jordens kedeligste. Jeg er hjemmegående og har ikke det vilde at stå op til, men jeg tænkte, at jeg nu engang ville fortælle jer det alligevel 😉 Jeg vågner ALTID tidligt, tjekker de sociale medier, går ind i stuen og drikker kaffe med min søde mor, og bruger noget tid på at blive ordentlig vågen! Derefter fodrer jeg mine dyr (to katte og en hund), går på badeværelset for at rense min hud (sørger altid for at fugte den!), børster tænder og hvad man nu ellers gør. Jeg har altid købt og/eller modtaget en masse makeup, som jeg skal have testet, derfor bruger jeg det sidste af morgenen på at afprøve det/lægge makeup.

morgenrutine

Som sagt modtager jeg rigtig meget makeup/køber rigtig meget, det samme gæler faktisk også hudpleje, derfor er det umuligt for mig at lave en collage med det hele, men der er en speciel grund til at jeg har valgt netop disse 4.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief er min go-to fugtighedscreme. Jeg ved den virker, den er dejlig let og trænger hurtigt ind i huden, så den bruger jeg så tit jeg kan.

Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum bruger jeg 9 ud af 10 gange, inden min fugtighedscreme. Den hjælper virkelig og får huden til at se rigtig sund ud. Begge produkter kan købes på Clinique’s egen hjemmeside, men også på Lookfantastic, hvor du via Rabble kan finde rabatter. 

Maybelline Lash Sensational elsker jeg over alt på jorden. Når jeg ikke har nogen nye mascaraer, roterer jeg meget mellem mine yndlings, men en som jeg altid vender tilbage til, er denne fra Maybelline. Den giver de flotteste vipper og er helt klart en must-have. Den kan købes på NordicFeel og på Rabble kan du også finde rabatter til siden.

Estée Lauder Double Wear Foundation er også en favorit. Jeg har RIGTIG mange foundations, som jeg elsker, så det var svært bare at vælge én, men dette er helt klart en af dem. Den giver fuld dækning og gør at du ser knap så træt og zombie-agtig ud. Yes please! Og så ligner det du har været en tur gennem photoshop, hvilket jeg synes er en fantastisk ting, især de dage, hvor man næsten ingen søvn har fået eller bare ligner noget der er løgn! (kan også købes via Lookfantastic)

 

PS: Du kan lige nu vinde 1000 kr hos ASOS via dette link: http://www.rabble.dk/asos-rabatkoder-1941. Mellem 16 og 18 den 19. September! Det vil dukke op ligesom en hver anden rabatkode. Forbered en kurv med alt det du ønsker dig og skriv rabatkoden i feltet hos ASOS, når den dukker op på siden. Den første som bruger rabatkoden vinder!


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *