fbpx

MINE MAKEUP FAVORITTER FRA CDON.COM

Hej my loves! CDON.com har rigtig mange fede ting at vælge i mellem, ikke kun elektronik, men også film, sko, tøj, legetøj og jeg kunne blive ved! Der er virkelig noget for alle. Dette er en side jeg tit bruger, især når jeg gerne vil have fat i en DVD eller CD. Men de har faktisk også makeup, hvilket jeg ikke var klar over! Jeg havde også en smule ‘fordomme’ i starten, jeg tænkte det nok bare var de der mærker man aldrig nogensinde har hørt om, men de har faktisk mange af mine yndlings mærker og jeg måtte sparke mig selv bag i, for at have tænkt sådan. De har både Max Factor, Bare Minerals, Revlon, Milani osv! NICE, jeg blev positivt overrasket. Og hold op, hvor er der meget at vælge i mellem! Derfor har jeg samlet alle mine makeup favoritter som jeg 100% kan anbefale! Desuden er de alle sat ned og med Rabble kan jeg finde alle rabatter, hver gang jeg handler! Du sparer en masse penge på nogle rigtig gode produkter fra nogle fantastiske makeup mærker, disse ting er nogle must haves i min makeup kollektion, og som jeg bruger rigtig meget. De fleste af dem er drugstore og dem der ikke er, er allerede sat meget ned, så win-win. Det er nu I skal slå til!

UntitledBare Minerals Stroke of Light Eye Brightener ✖ NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer ✖ theBalm Manizer Sisters Trio ✖ Milani Rose Powder Blush ✖ Milani Color Statement Lipstick ✖ Real Techniques Brush Cleansing Gel ✖ NYX Highlight & Contour Pro Palette ✖ Real Techniques – Collector’s Edition Sculpting Set ✖ Rimmel Stay Matte Pressed Powder ✖ NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *