fbpx

New in!

Hej beauties! Sidder med min kaffe og tænkte det var på tide jeg fik skrevet dette indlæg. Hver måned har jeg altid en lang liste med makeup ting jeg bare MÅ eje, når jeg får løn igen! Så jeg har allerede brugt de fleste penge (typisk mig) og har fået et par lækre ting hjem og tænkte jeg ville vise jer det. Beklager at bloggen har været lidt sløv her på det sidste, jeg har bare en masse ting lige pt.

Jeg har flere produkter på vej, men ville lige vise jer det jeg har fået indtil videre:

De fleste af disse ting kostede 27 kr, så jeg kom kun af med 70 kr i alt! Det hele er fra beautybay og er så glad for det!

IMG_5392

 

Så købte jeg en Pudder fra Mac, som hedder Select Sheer/Pressed Powder og er simpelthen fantastisk! Købte også en Mac paint pot i Soft Ochre, til at ligge på mine øjenlåg, inden jeg påfører øjenskygge. Det gør, at øjenskyggen holder længere, ser pænere ud og det hele bliver meget mere “clean”.

IMG_5399

 

Det sidste fra Mac er min elskede Fix+ MED duft! Fix+ har altid været populært, men efter Mac udgav dem med duft (Rose, Yuzu, Cucumber, Coconut og Lavender) er det blevet endnu mere eftertragtet. Jeg købte den med lavender og den har en smuk lilla farve! De er limited edition, så skøn jer at få fat i en imens de stadig sælges!

IMG_5426

Sidst, men ikke mindst købte jeg disse ting fra NYX. En orange dark circle concealer, som man påfører inden foundation, den er SÅ god! Og bare rolig, man kommer ikke til at se den orange farve haha. Så købte jeg en ny primer, da jeg trængte til at prøve noget nyt, jeg bruger normalt bruger en fra Mac. NYX primer er også en pore filler og skulle være rigtig god. Så købte jeg en almindelig eyeliner i sort og en af deres Baked Blush og eftersom den også fungerer som en illuminator og bronzer, er den utrolig smuk når den kommer på huden og du får en lækker glow!

IMG_5405

Det var det jeg har modtaget indtil videre, hvis der er nogle af tingene I gerne vil vide mere om eller som I vil have jeg går i dybden med, så efterlad gerne en kommentar! 🙂  

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *